2777
2789
عنوان

چیکارکنمممم

37 بازدید | 5 پست

چیکارکنم ،با این رفیقام حال نمیکنم .

راستش تولد من نزدیکه ۹ یا ۱۰ روزدیگس من شنبه میخوام بگیرم که اوج امتحانا نباشه تولدم . خلاصه من تازه وارد این مدرسه شدم و تازه م باهاشون اشناشدم !

خیلی تو اکیپشون منو ادم حسابم نمیکنن !

مثلا میخوان برن جایی منو نمیگن یا مثلا امروز یلدا داشتیم تو مدرسمون به من هیچی نگفتن !

بنظرتون اینا لایق اینکه تولدم دعوتشون کنم هستن؟ حسودیم میشه راستش برای من داشتن نظرمیدادن که چی بیارم چی نیارم اخه شاید وسعم نکشه 😐

دوست عزیزی که تاپیک های منو میبینی و پاسخ میدی، مواقع آفلاین شدنم به هیچ وجه دیگه نمیتونم پاسخت رو بدم نه اینکه بگم مشکل ازگوشیم یا سایت باشه، چون هرچیزی رو همون موقع باید پاسخ بدم. (باتشکر که امضامو میخونی)

نه دوستای دیگه اتو دعوت کن بعد مورچه ای استوری بذار همشون بسوزنننن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نه دوستای دیگه اتو دعوت کن بعد مورچه ای استوری بذار همشون بسوزنننن

اخه من اجتماعی نیستم زیاد

من اجتماعی نیستم راستش ،بجز دوستای مدرسه ای دوستیم ندارم 😭😂😂

دوست عزیزی که تاپیک های منو میبینی و پاسخ میدی، مواقع آفلاین شدنم به هیچ وجه دیگه نمیتونم پاسخت رو بدم نه اینکه بگم مشکل ازگوشیم یا سایت باشه، چون هرچیزی رو همون موقع باید پاسخ بدم. (باتشکر که امضامو میخونی)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اخه من اجتماعی نیستم زیادمن اجتماعی نیستم راستش ،بجز دوستای مدرسه ای دوستیم ندارم 😭😂😂

تولد نگیر پس 😐😐😐

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

تولد نگیر پس 😐😐😐

عقده دارم یجورایی😂😂😂

2791
2779
2792