2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بستگی ب رشتت و تدوامت و این ک چ دانشگاهی مدنظرت هست داره

ممشاوره... چمران اهواز... من مث تو با کتابام کاملا اشنا نیستم فقط چون رشتم مرتبط بود وقتی متن کتابا رو میخونم اصلا برام سخت نیس و میفهممشون... شما چ رشته ای هستین

🙃🙃🌱
ممشاوره... چمران اهواز... من مث تو با کتابام کاملا اشنا نیستم فقط چون رشتم مرتبط بود وقتی متن کتابا ...

مشاوره آسونه

البته از نظر من

منابعشم ک کمه.

من واس بالینی دارم میخونم، البته من میخوام آزاد برم و سر کمالگرایی و وسواسم تمام رفرنس هارو دارم میخونم

مشاوره آسونه البته از نظر منمنابعشم ک کمه.من واس بالینی دارم میخونم، البته من میخوام آزاد برم و سر ک ...

عاا دقیقا سوال منم همینه... اول اینکه امید وارم تر شدم گفتی اسونه... ببین من چندتا رفرنس دارم هر کدوم هشصد صفحش😐 ولی بجز رفرنس یه سری منابع دویست صفحه ای دارم ک اسونه برام و پایه اصلیشم میشه کتابای مدرسان... بنظرت مدرسان خوندن راه ب جایی میره؟؟؟ راجع بالینی تو ام بگم ک فک کنم متقاضیان زیاد داشته باشع اگه اشتباه نکنم درسته؟ رشته بهتریم هس... ولی من به خاطر کارم این رو انتخاب کردم

🙃🙃🌱
عاا دقیقا سوال منم همینه... اول اینکه امید وارم تر شدم گفتی اسونه... ببین من چندتا رفرنس دارم هر کدو ...

اره بالینی تقاضاش زیاده.

واس زبان و روش تحقیق نظری ندارم چی بخونی.

اونی ک ضریب ۳ داره حتما یدونه رفرنس بگیر با حتتتتما ی جزوه ، حالا یا مدرسان یا پوران پژوهش.

ضریب ۲ بعضیا فقط یدونه رفرنس کافیه.

بعضیا فقط یه جزوه کافیه.

بعضیا هم جفتش باید با هم باشه.

الان واس من رشد ضریب ۲ داره، همون مدرسان جوابه.

دیگ خودت با تحقیق کشف کن ببین چی برات بهتره

اره بالینی تقاضاش زیاده.واس زبان و روش تحقیق نظری ندارم چی بخونی.اونی ک ضریب ۳ داره حتما یدونه رفرنس ...

زبانم خوبه... رفرنس دارم نمیدونم شروع کردنش کار درسی باشه یا نه چون حجمش زیاده...

🙃🙃🌱
زبانو حتی صفر بزنی، بقیه دروس رو بالا بزنی زیر ۱۰۰ میشه رتبت.بچه ها آورده بودن اینجوری

بنظرم روش خوب اینه ک زبان رو به علاوه دروس ضریب سه و یکی دو تا ضریب دو بزنیم و قبول شیم... فقط میمونه اینک مغزمونو قانع کنیم این مدت بشینه پای درس

🙃🙃🌱