2777
2789
عنوان

عمل بینی روزی طلب

55 بازدید | 14 پست

سلام بچها لطفاً لطفاً خواهش میکنم اونایی که تجربه عمل بینی پیش روزی طلب همدان رو دارن نظر بدن بچها من رفتم پیش این دکتر از راه دور اومدم بعد بهم گفت که امکان تغییر ۲۰ درصد داری سوراخ های بینیتم قرینه قرینه نمیشه تا حدی رفع میشه بعد ازم امضا گرفت که احتمال عدم تقارن سوراخ ها و برطرف نشدن کجی و تغییر ۲۰ درصد هست حالا من میترسم که واقعا بینیم کج بشه اگه میدونه کج و بد میشه اون که میگن هرکسی روقبول نمیکنه پس چرا منو قبول کرده؟🥲🥲🥲🥲🥲

عزیزم خواهره منم جدیدا هرجا میره همینارو بهش میگن

ولی من بینیم ازون بلندتر وبزرگتربود ولی سوراخهامو قرینه درآورد وراضیم البته من دکترم دالبند بود شنیدم رفته تهران

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی محض احتیاط میگن ممکنه بد نشه؟

نمیدونم آخه به من اصلااین چیزارونگفت وعملم کرد درصورتیکه بینیم از خواهرم بزرگتر وبلندتربود

من ده سال پیش عمل کردم حالاخواهرمم دنبال دکتره خوب توهمدانه

من تحقیق کردم تو همدان میگن روزی طلب از همه وارد تره به من گفت تو همدان ۱۰ تا دکتر باشه ۹ تاش بینیتو قبول نمیکنه چون پایینش یه نوع خاصه من با توجه به روشهای جدید قبول کردم ولی به خاطر اون امضاعه ترس افتاده تو جونم

من تحقیق کردم تو همدان میگن روزی طلب از همه وارد تره به من گفت تو همدان ۱۰ تا دکتر باشه ۹ تاش بینیتو ...

نمیدونم چی بگم نه میتونم بگم برو نه میتونم بگم برو کلا عمل زیبایی ریسک زیاد داره امضام ازهمه میگیرن نگران نباش انشالله خیره وخوب درمیاد

فقط یه چیزی بهت بگم حداقل دوماه طول میکشه دماغت جابیفته اولش نترسیا

من اوایل عملم خیلی کوتاه وسربالابود وخط بغل بینی نداشتم ولی کم کم درست شد

فقط یه چیزی بهت بگم حداقل دوماه طول میکشه دماغت جابیفته اولش نترسیامن اوایل عملم خیلی کوتاه وسربالاب ...

باشه عزیزم مرسی از کمکت

آره عزیزم اگه عمل کردم حتما بهت نتیجه رو میگم دعا کن خوب در بیاد

باشه عزیزم مرسی از کمکت آره عزیزم اگه عمل کردم حتما بهت نتیجه رو میگم دعا کن خوب در بیاد

میخوای عکس بینیمو برات بفرستم؟