2821
2789
عنوان

نظرتون

93 بازدید | 15 پست

یه دوستی دارم که خیلی باهم صمیمی بودیم

اما 6 ماهه که این مدلی شده

دو هفته کلا غیب میشه دو هفته یا سه هفته هر چی بهش زنگ بزنم یا پیام بدم اصلا جواب نمی ده

بعد دو هفته زنگ می زنه که درگیر بودم کار داشتم نمی دونم فلان اتفاق افتاد بود رفته بودم دکتر و......

و اون یه روز که احتمالا دلش گرفته یا حوصله اش سر رفته

همین جور زنگ و پیام میده منه احمقم جوابش میدم

دوباره دو سه هفته غیب میشه و....

و این چرخه همین جور ادامه داره

دیروز بعد از سه هفته پیام داد جواب ندادم دوباره زنگ زد جواب دادم اما اصلا حرف نزدم اونم یه ریز 25 دقیقه حرف زد دوباره شب پیام دادو...........همین جور باهم در ارتباط بودیم

امروز می خواستم بهش پیام بدم خیلی دلم گرفته

یهو یادم افتاد احتمالا این خانم می خواد جواب پیام منو نده و سه هفته دیگه دوباره پیداش بشه بگه من سه هفته پیش مشغول بودم که جواب ندادم 😐

تصمیم گرفتم این پیامو بهش بدم

فاطیما جان امروز دلم خیلی گرفته بود اومدم بهت پیام بدم ولی راستش جرعت نکردم

احتمالا می خواستی جواب ندی و سه هفته بعد پیدات بشه و بگی کار داشتم که جواب ندادم

تو حق داری هر موقع کار داشتی جواب ندی به هر حال اختیار خودتو داری

و لطفاً توقع نداشته باش منم جواب تو رو بدم

همون طور که تو کار داری درگیری داری کنم دارم

اگه همیشه جوابت میدم به خاطر احترامیه که برات قائلم

نمیشه که هر موقع تو کار داری غیب بشی هر موقع حوصله ات سر رفت پیدات بشه

پس این وسط من چی میشم

مهم نیست من کی کار دارم کی احتیاج دارم با یه نفر صحبت کنم

فقط تو مهمی

همون طور که تو درگیری منم درگیرم

پس لطفاً از این به بعد هر موقع حوصله ات سر رفت نه به من زنگ بزن نه پیام بده چون منم مثل تو کار و درگیری دارم

بحث این یه بارم نیست هزارمین باریه که این رفتار داری

دوستی یه رابطه ی دو طرفه است

ولی رابطه ی ما کاملا یه طرفه است

خیلی دوست داشتم تو این دوسال دوستی خوبی برام بودی

امیدوارم دوست های خوبی در آینده پیدا کنی

خداحافظ

کلوچه ؟؟؟؟؟؟؟

چه اسم جالبی 😑

فقط من منحرفم یا همه ذهنتون رفت جای دیگه 🤦

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عجبا نظرت راجب تاپیک بگو چی کار به اون داری

اول اون به چشمم خورد 🤣🤣🤣🤣

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

سلام

زودتر ازاین باید این پیام رو توچت براش میفرستادی

ولی الان هم دیر نیست کارخوبی کردی

اما

اون که هی غیب میشه هی پیدا میشه احتمالا باکسی دیگه درارتباط که اون یک دفعه باهاش بدمیشه یاقهر میکنه می یاد سراغ تو

درمورد خودت هم بگم، حال خوب یا حال بدت رو وابسته به حضور یا غیبت دیگران نکن، خودت حال خودت رو خوب کن واجازه نده هیچ کس حالت رو بد کنه.....

اینم نظر من

راستش از متن پیام خوشم نیومد،پیامت کلا توش ضعف بود

من باشم بدون هیچ توضیح و پیام به این طولانی ارتباطمو قطع میکنم ، هر وقتم زنگ زد دوتا در میون جوابشو میدم

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
😐 تاپیک خوندی ؟

با این که طولانی بود ولی به عشق اسم کاربریت خوندم 😁

کلا از ادمای مودی و دم دمی مزاج خوشم نمیاد

ادمی که یه روز هست یه روز نیست نباید روش حساب کرد

کار خوبی کردی سعی کن جزو الویت هات نباشه

با این که طولانی بود ولی به عشق اسم کاربریت خوندم 😁کلا از ادمای مودی و دم دمی مزاج خوشم نمیاد ادمی ...

دم دمی مزاج نیست

هر موقع خودش دلش گرفته پیام میده

منم که این وسط پشم گوسفندم مهم نیستم اصلا

راستش از متن پیام خوشم نیومد،پیامت کلا توش ضعف بودمن باشم بدون هیچ توضیح و پیام به این طولانی ارتباط ...

راست میگی

بهترین کار اینه مثل خودش باهاش رفتار کنم

منم جوابش ندم

2790
2823
2791
2779
2792