حدود 13 سال پیش شهرستان دانشجو بودم و بقول معروف تو چشم بودم. یکی از همکلاسیام شدیدا عاشقم شده بود و من هیچ وقت تحویلش نمیگرفتم چون کسی دیگه رو دوست داشتم.....خیلی تابلو بود و همه میدونستن چطوری منو دوست داره اما اصلا هیچیش بمن نمیخورد ی جوون اس و پاس... بماند ک چ ماجراهایی برام پیش اومد و انصراف دادم برگشتم تهران. ولی ی چیزی برام خیلی عجیبه بعد این همه سال یباررو کنجکاوی اسم طرفو شانسی زدم اینستا دیدم پیج منو داره و از رو عکسام اسکرین شات گرفته گذاشته پیجش و همچنان شعرای داریوشو زیرش نوشته و از من ب عنوان عشق زندگیش یاد کرده. هنگ کردم طی تحقیقاتی فهمیدم زن داره بچه داره ولی همچنان بافکر من داره زندگی میکنه. خیلی سخته باورش تو زمونه ای ک عشق دیگه معنی نداره ی نفر اینجوری سالها دوستت داشته باشه و واقعا هم من هیچ حسی بجز ترحم بهش ندارم و نداشتم. دایرکت داد بهم چند وقت پیش و ابراز عشق و علاقه فراوان منم بهش گفتم من اصلا بهش فکر نمیکنم زندگیمو دوست دارم و تشویقش کردم ک این توجه رو ب زن و بچش بده و باتقدیرش کنار بیاد. اون ک بیخیال نمیشه تحت هیچ شرایطی و میگه تو بمن کار نداشته باش زندگیتو کن ولی من نمیتونم فراموشت کنم. انگار ک خودشو محکوم کرده ب این عشق. اصلا کاملا افسردس و ب حرف گوش نمیده. من اینستامو کلا دیلت کردم ک دسترسی بهم نداشته باشه بلکه بچسبه ب زندگیشو این ک الکی دلخوش نشه ولی دلم براش میسوزه. چرا داره زندگی و جوونی رو از خودش و لذت خوب زندگی کردنو از زن و بچش میگیره بخاطر ی عشق ی طرفه.. دلم برای زنشم میسوزه... نمیدونم بعضی وقتا عذاب وجدان دارم میگم من باعث بدبختیش شدم... نظر آزاد...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻