2821
2789
عنوان

عشق یک طرفه

293 بازدید | 9 پست

حدود 13 سال پیش شهرستان دانشجو بودم و بقول معروف تو چشم بودم. یکی از همکلاسیام شدیدا عاشقم شده بود و من هیچ وقت تحویلش نمیگرفتم  چون کسی دیگه رو دوست داشتم.....خیلی تابلو بود و همه میدونستن چطوری منو دوست داره اما اصلا هیچیش بمن نمی‌خورد ی جوون اس و پاس...  بماند ک چ ماجراهایی برام پیش اومد و انصراف دادم برگشتم تهران. ولی ی چیزی برام خیلی عجیبه بعد این همه سال یباررو کنجکاوی اسم طرفو شانسی زدم اینستا دیدم پیج منو داره و از رو عکسام اسکرین شات گرفته گذاشته پیجش و همچنان شعرای داریوشو زیرش نوشته و از من ب عنوان عشق زندگیش یاد کرده. هنگ کردم طی تحقیقاتی فهمیدم زن داره بچه داره ولی همچنان بافکر من داره زندگی میکنه. خیلی سخته باورش تو زمونه ای ک عشق دیگه معنی نداره ی نفر اینجوری سالها دوستت داشته باشه و واقعا هم من هیچ حسی بجز ترحم بهش ندارم و نداشتم. دایرکت داد بهم چند وقت پیش و ابراز عشق و علاقه فراوان منم بهش گفتم من اصلا بهش فکر نمیکنم زندگیمو دوست دارم و تشویقش کردم ک این توجه رو ب زن و بچش بده و باتقدیرش کنار بیاد. اون ک بیخیال نمیشه تحت هیچ شرایطی و میگه تو بمن کار نداشته باش زندگیتو کن ولی من نمیتونم فراموشت کنم. انگار ک خودشو محکوم کرده ب این عشق. اصلا کاملا افسردس و ب حرف گوش نمیده. من اینستامو کلا دیلت کردم ک دسترسی بهم نداشته باشه بلکه بچسبه ب زندگیشو این ک الکی دلخوش نشه ولی دلم براش میسوزه. چرا داره زندگی و جوونی رو از خودش و لذت خوب زندگی کردنو از زن و بچش میگیره بخاطر ی عشق ی طرفه.. دلم برای زنشم میسوزه... نمیدونم بعضی وقتا عذاب وجدان دارم میگم من باعث بدبختیش شدم... نظر آزاد... 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب پیجتو داشته باشه ک میفهمی که!!!

فالو نکرده فقط پیدا کرده بود چون عکسایی ک از من زده بود من تو پیجم گذاشته بودم فهمیدم ک آدرس پیجمو داره

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

طبق یک روند عادی اون شخص میتونسته که راحت فراموش کنه و با ماجرا کنار بیاد، اما این برمیگرده به یک سری عوامل دیگه و شما مقصر نیستین...

ممکنه اون شخص از اول افسردگی داشته یا این رفتارش ریشه در بچگیش داشته باشه و یا...

به هرحال مشکل شما نیستین...