2789
عنوان

بچمو بغل کرد

291 بازدید | 16 پست

چند روز پیش مهمونی یکی از همکارهای شوهرم بودیم، خانوم یکی از دوستاش که دو سه باری دیده بودیم همدیگه رو اومد و بهم اصرار کرد که بچمو بغل کنه منم گفتم نه، بعدش که بچه بغل شوهرم بود رفته بود و بچه رو از شوهرم گرفته بود. من یه مرتبه دیدم بچه دو ماهه بغل اونه و کسایی که دور و برش بودن یکی لپ بچه رو میکشید و یکی بچه رو بوس میکرد، سریع رفتم ازش گرفتم، بدش اومد.

شما بگین با این آدما چطوری باید رفتار کرد؟ آخه بگو زن حسابی چیکار به بچه مردم داری!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی میشه بغل کنن؟!!! خب همه دوست دارن نوزادو بغل کنن انقدر حساسی مهموتی نبر بچه رو

نهایت بگو لطفا بوسش نکتین یا دست به صورتش نزنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چرا نباید بغل کنه؟

اول اینکه اصلا بلد نبود بچه رو بغل کنه، گردنش افتاده بود، بغل کردن نوزاد دو ماهه بلدی میخواد

دوم اینکه بچه رو از شوهرم گرفته بود و فوری بر داشته بود برده بود توی یه اتاق دیگه و داشتن باهاش مثل یه شی رفتار میکردن

سوماینکه بچه هم آدمه، یه دفعه بره بین این همه آدم غریبه اونم بدونپدر و مادرش تاثیر بدی روی روح و روانش میذاره

و هزار دلیل دیگه

اما دلایل من به خودم مربوطه، کسی وقتی میبینه مادر و پدر بچه نمیخوان بچه رو کسی بغل کنه، خیلی بی شعوره وقتی به زور میاد بچه رو میگیره و مرتب اصرار میکنه

نگران نباش اتفاقی نمیوفته

بچه اوله مشخصه انقدر حساسی

فقط اینکه

اصلا مهمانی غریبه نبر تا بزرگتر شه

چون بچه همینه !!!

افراد ناخوداگاه دورش جمع میشن بغلش میکنن

اصلا نمیتونن کنترل کنن خودشونو

حالا شانس اوردی بوسش نکردن

سر موضوع بوس و اینکه مریضی اینا نگیره بهتره جمغ غریب نبریش

بعدم روحی روانی هم نگران نباش تاثیری نداره

بچه اذیت شه گریه میکنه