2733
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
من هویج نگینی.سیب زمینی ابپز _یکم جعفری_قارچ_ماکارونی_خیارشور میرزم خیلی خوشمزه میشه دیگه ژامبون نمیریزیم همیجوری با سبزیجات خیلی خوشمزس
صبور باش بالا بلند دنیا غم آخر است بگذار این یکی چند نیز با عشق بگذرد
ماکارونی فرم آبکش کرده-کالباس-کلم سفید ریز شده در دستگاه غذاساز-آویشن-نمک-فلفل-خیارشور-یه کم نخود فرنگی و هویج (بیشتر واسه خوشکلی) و سس مایونز و ماست چکیده.
هر وقت درست کردم مهمونام دوست داشتن.
2740
استا با مرغ و سس آلفردو
پاستا با مرغ و سس آلفردو
یکی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد.مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده می‌کنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند.
یکی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد.
مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده می‌کنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند.
مواد لازم:
پاستا 500 گرم
کره نیم پیمانه
سینه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)
جعفری اندکی برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نکنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده‌اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

سس آلفردو:
درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن 10 دقیقه است.
مواد لازم:
کره یک چهارم پیمانه
خامه یک پیمانه
سیر یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه:
کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
آپلود عکس رایگان و دائمی آپ سیتی
من توش ذرت و نخود فرنگی هم میریزم خوش مزه میشه
فروشگاه سیب زرد ، فروش دی وی دی های تناسب اندام برترین مربیان دنیا : sibezard.ir
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=551948
ایمیل : Daryaei@gmail.com وایبر : 09371697588 **** اگه می خوای لاغر بشی این برنامه رو تو گوشی ات نصب کن : http://cafebazaar.ir/app/ir.farsika.diet/?l=fa
یه قاشق خامه هم بزنی خیلی خوبه میشه

ماکارونی هم حتما ریززززززز باشه

حتما بزار تو یخچال چند ساعتی بمونه سس به خوردش بره
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا
ماکارونی مدل دار. تن ماهی که با قاشق از هم باز میکنی و کاملا ریز ریز میشه! خیار شور نگینی خورد شده. ذرت. سس مایونز فراوون. مغز تخمه آفتابگردون. همه مواد رو با هم حسابی مخلوط کن معرکه میشه. ترکیبش خیلی خاص و متفاوت هستش می تونی به جای تن ماهی ژامبون هم بریزی ولی با تن فوق العادست. هم تن هم مغز تخمه آفتابگردون و هم خیارشور و سس نمک دارند من اصلا تو این سالاد نمک نمیریزم...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   رستا۷۰۹  |  2 ساعت پیش
توسط   عطرخدا  |  2 ساعت پیش