2777
2789

مگه سرخ پوسته ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من موندم بخدا یه روز میاد جوری رفتار میکنه که منو میخواد یه روز میاد انگار ازش قرض گرفتم من بخدا اصلا به فکر اینکه باهاش تو رابطه برم نبودم ولی از بس اومدو رفت قبل من رفیقام فهمیدن که رفتارش یه جور دیگست حالا که من هر ثانیه منتظرشم نمیاد

من اصلا تو این فکر نبودم که باهاش برم تو رابطه ولی از بس اومد مغازه رفت بخدا بدجور عاشقش شدم ولی یه روز انگار عاشقمه یه روز انگار مادر بزرگشو من کشتم موندم چیکار بکنم الان که سه روزه نیومده ببین چی میکشم

من نمیتونم بدون اینکه مطمئن بشم بهش چیزی بگم هم تقصیر منه هم اون اوایل اون نگاه میکردم من کلا صورتمو روبروی مامانش میکردم زیاد نگاش نمیکردم الان اون اینطوره از وقتی که بهش توجه میکنم اون بی محلی میکنه از کاراش سر درنیاوردم

خب علامت نده مستقیم بپرس فوقش میگه نه بی ادب بود فحشت میده خیلی خشن بود میزنه ته گوشت شما ...

پر توقع نیستیم ولی یه چیزی رو ثابت میخوایم نه هرروز یه اخلاقی

چی میشه بگه تورو میخوام همه ی دنیامو فداش میکنم تا آخرین لحظه عمرم

چند سالته؟ شاید دیده حرکتی نزدی میخاد فراموشت کنه یک مدت صبر کن شاید امد

حرکت مادرش اصلا نمیزاره تنها بیاد وقتی که میاد هم اینجا پیش من مزاحم زیاده و حسود و دورو همینجوری که الان باهاش نیستم پشتم حرف دراوردن ۲۵