2777
2789

مگه سرخ پوسته ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من موندم بخدا یه روز میاد جوری رفتار میکنه که منو میخواد یه روز میاد انگار ازش قرض گرفتم من بخدا اصلا به فکر اینکه باهاش تو رابطه برم نبودم ولی از بس اومدو رفت قبل من رفیقام فهمیدن که رفتارش یه جور دیگست حالا که من هر ثانیه منتظرشم نمیاد

من اصلا تو این فکر نبودم که باهاش برم تو رابطه ولی از بس اومد مغازه رفت بخدا بدجور عاشقش شدم ولی یه روز انگار عاشقمه یه روز انگار مادر بزرگشو من کشتم موندم چیکار بکنم الان که سه روزه نیومده ببین چی میکشم

من نمیتونم بدون اینکه مطمئن بشم بهش چیزی بگم هم تقصیر منه هم اون اوایل اون نگاه میکردم من کلا صورتمو روبروی مامانش میکردم زیاد نگاش نمیکردم الان اون اینطوره از وقتی که بهش توجه میکنم اون بی محلی میکنه از کاراش سر درنیاوردم

خب علامت نده مستقیم بپرس فوقش میگه نه بی ادب بود فحشت میده خیلی خشن بود میزنه ته گوشت شما ...

پر توقع نیستیم ولی یه چیزی رو ثابت میخوایم نه هرروز یه اخلاقی

چی میشه بگه تورو میخوام همه ی دنیامو فداش میکنم تا آخرین لحظه عمرم

چند سالته؟ شاید دیده حرکتی نزدی میخاد فراموشت کنه یک مدت صبر کن شاید امد

حرکت مادرش اصلا نمیزاره تنها بیاد وقتی که میاد هم اینجا پیش من مزاحم زیاده و حسود و دورو همینجوری که الان باهاش نیستم پشتم حرف دراوردن ۲۵