2777
2789

من ابادانم ولی خب هوا واقعا دو سه روزه سرد شده اهواز هن صد درصد الان سرده

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه الان نه بارونی نه سرد آنچنان یخ برای ما غیر اهوازی ها البته

دم صبح سرد مه آلود میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام ببخشید سوال بب ربط میپرسم

شما برا کنکور چقدر خوندین؟از چه ماهی شروع کردین و روزانه چند ساعت میخوندین؟

من اگه از الان شرو کنم میرسم بنظرتون؟

توروخدا کامل برام توضیح بدین🥺هدفم پرستاریه ۲۹سالمه خیرسرم

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

سلام ببخشید سوال بب ربط میپرسم شما برا کنکور چقدر خوندین؟از چه ماهی شروع کردین و روزانه چند ساعت میخ ...

سلام عزیزم خواهش میکنم

من خودم پیوسته نخوندم در حد ۳ ماه مفید

اگه ساعت مطالعه ات بالا باشه حتما میتونی اصلا هم به سنت فکر نکن من سر همین فکزای بیخود پزشکی قبول نشدم