2777
2789
عنوان

عاشق شدین

81 بازدید | 11 پست

تجربه اتون به کسی که عشق و تجربه نکرده چیه؟

و اینکه به شدت حساسه و خیلییییییی سخت پسند

یکمم لوس

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

من دقیقا عین تو بودم ولی خب چند وقته رفتم قاطی مرغا

صبر کن عشق ب موقعش میاد سراغت

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا عین تو بودم ولی خب چند وقته رفتم قاطی مرغاصبر کن عشق ب موقعش میاد سراغت

صبرم که زیاده عجله ندارم

ولی میگم یکم شل کنم بهتر نیست؟

هی میان هی نمیخوام

البته از عاشق شدن هم میترسم

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

نمیدونم چجوری عشق رو توصیف کنم

ولی هم در عین حال ضعیف و نابودت میکنه

هم اگر سالم باشه میتونه بهت قدرتی بده که هیچوقت تجربه اش نکردی

هم اگر نباشه زندگی بی معنیه هم با وجودش زندگی پر از درده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

صبرم که زیاده عجله ندارم ولی میگم یکم شل کنم بهتر نیست؟هی میان هی نمیخوام البته از عاشق شدن هم میترس ...

اگر تحصیلات و قیافه و هیکل خوب و خانواده خوبی داری صبر کن صد در صد و شل نکن

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اگر تحصیلات و قیافه و هیکل خوب و خانواده خوبی داری صبر کن صد در صد و شل نکن

مرسی جیگر

همون سفت ادامه بدم پس

نمیدونم چجوری عشق رو توصیف کنم ولی هم در عین حال ضعیف و نابودت میکنه هم اگر سالم باشه میتونه بهت قدر ...

توصیف زیبایی بود