2777
2789
عنوان

باردارم شوهرمم خونه نیست طبقه بالایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3698 بازدید | 97 پست

اگه فقط صدای یه نفره پس دعوای زن و شوهری نیست یا طرف مجنونه یا مواد زده یا داره میمیره دست و پاش بستست و در خطره کمک میخواد با یه چیزی میکوبه به زمین که طبقه پایینی نجاتش بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبقه بالایتتون چند نفرن شاید مشکلی براشون پیش اومد یا داره صدا میکنه کسی بره کمکش هوار هوار یعنی چی ...

والا صدای هوار یه مرد بزرگ بود فقط اونو میشنیدم

هوارهای وحشتناک با صدای سنگین کوبیدن چیزی مثل آهن

الحمدلله قطع شد همه چیز

حدود بیست دقیقه بود

نه شماره ندارم

ب همسرمم تماس گرفتم جذو نداد

خداروشکر قطع شد

الله اکبر چی بوده خدایا !!!!

فردا همسرم باید پیگیر بشم

چه می دونم به خدا.الان ساعت ۲ دیگه.چرا این وقت شب باید خودشونو بکوبن رو زمین و هوار بزنن😂😂😂

😂😂😂😂😂😂بسه تروخدا🤣

فاصلهگاهی اوقات باعث میشهبفهمی کی ارزش نگه داشتن داره وکی لایق بیخیال شدنه🥀🚶♀

اگه فقط صدای یه نفره پس دعوای زن و شوهری نیست یا طرف مجنونه یا مواد زده یا داره میمیره دست و پاش بست ...

صدای یک مرد بود فقط

بالاتر کامنت گذاشتم کامل

خیلی ترسنااااااااااااک بود

فردا شوهرم باید ته توش دربیاره

چی شد اسیخبر بده

عزیزم بعد از حدود ۲۰ دقیقه صداها قطع شد

صدای وحشتناک میله یا آهن کوبیدن روی زمین

با صدای هوار هوار فقط یک مرد بزرگ میومد

فردا همسرم بیاد میره ببینه چ خبر بوده

سکته کردم منم ۶ ماهه باردارم 😔

اسی باردار هم هسی چرا تنها میمونی؟ خونه پدر مادرت نزدیک نیس؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اینطور وقتا باید شماره مدیر ساختمونه داشته باشین ولی به نظرم اینا آنقدر دعوا میکنن برای همسایه های د ...

تعجببببب کردم چرا همسایه کناری واکنش نشون نداد

من ۳ ماه اینجا اومدم ، همچین صدا و داستان ترسناکی ندیدم

اولین باره

احساس میکنم الان سقف میریزه روم مثل صدای تخریب ساختمان بکوب بکوب بعد صدای هوار هوار یه مرد میاد نمید ...

حتما ی چیزی خراب شده درست میکنه

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

وای خدایی نکرده شاید خبر مرگ کسی رو دادن بهشون.دارن خودشونو می کوبن زمین،یا سرشونو می کوبن به دیوار؟ ...

😂😂😂

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!