2777
2789
عنوان

باردارم شوهرمم خونه نیست طبقه بالایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3698 بازدید | 97 پست
نه یلدا دعوا شدیدتره چون نمیدونن برن خونه مادر شوهر یا مادرزن

اره اینم هست. حواسم نبود ..... من از این جهت راحتم مادر شوهرم راحت طلب هست.علنا میگه من نمیتونم مهمون کنم....وضع مالیش هم عالی هست جوان هم هست....فقط فکر میکنه اگر کار کنه پیر یا مریض میشه. کار خونه هم فقط غذا برای دو نفر درست میکنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میدونستی خانواده چند نفری هستن احتمالات بیشتر به واقعیت میرفتمثلا ممکنه مرده خواب بوده بعد بچه ج ...

ببین الآنم محکم شروع کردن بکوب بکوب

هم ساعت ۲ شب

هم الان !

خب آخه اینجور آسایش مردم رو میگیرن

باید بنظرم تذکر بدیم

آخه صدای هوار دیشب چند باری اومد اما بکوب بکوب سختی میاد انگار که آهنی ، بشکه ای چیزی میکوبن زمین !

آخه میگم اگر کسی اعتراض نکنه ممکنه جلو خودشون رو نگیرن

الان هنوز شروع کردن

مگ میشه نصف شبی 😔

شوهرتو نفرستیا دعوا بشه آپارتمان همینه زندگی ام همینه گاهی دعوا میکنن آدما عادیه بفرستی بره شوهرت یه ...

دقیقا میدونم چی میگین عزیزم

اما آخه ببین الان دوباره بکوب بکوب شروع شده

فعلا فقط صدای داد و بیداد نمیاد

بعد میگم اگر چیزی نگیم عادت نکنن مردم بیخیالن و خودشون رو جمع و جور نکنن

دیشب هم ساعت ۲

هم الان

بکوب بکوب و سروصدا !!!!!!

البته همسرم به مدیر ساختمون میگم زنگ بزنه ، اون بهشون بگه

خودش مستقیم نمیره

ای بابا شاید کمک میخواسته یه چیزی پیش اومده فردا حتما تاپیک بزن ببینیم قضیه چی بوده

باشه عزیزم

همسرم امروز زنگ میزنه به مدیر ساختمون ببینم چیزی میگه

الان دوباره بکوب بکوب شروع شده فقط صدای هوار نمیاد

آخرش من نفهمیدم هوار هوار یعنی چجوری؟ داد میزد؟ مثلا واااای، آآآخ....هوار چیه دیگه ؟ ندیدم تا حالا ک ...

والا چطور بگم صداش چجوری بود

خیلی ترسناک

داخل فیلم ها کسی رو شکنجه میدن با صدای مَردونه ، چطور داد میکنه؟ اونجوری بود

(آه.).....با صدای کلفت مردونه شدیددددد بلند بلند

باشه عزیزم همسرم امروز زنگ میزنه به مدیر ساختمون ببینم چیزی میگه الان دوباره بکوب بکوب شروع شده فقط ...

ای وای دوباره شروع کردن . همسرتون از سر کار امد؟ به مدیر ساختمان بگید از صدا شون اذیت هستید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز