ماه۰۰2 مدیر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 978 عنوان کی اصن دیده شب بمونه | مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 62 پست یه روز خورشید واسه شب میخونه هیچ جا فرق نداره رنگ آسمونشمنم هرجا باشم دلم پیش اونه یه روز برمیگردم تهران کنارت تهرااااااان کنارت (عاشق نشدماولی ک..خل چرا ) همه چیز از درون تو آغاز میشود دیروز | 01:39 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 2297 اشتباهی مردم و بوس میکنم خندیدی سرت بیاد بی ادب گلبم ترک خوردا دیدی چه سوتی بوددددد؟ اره بنده خدا عذاب وجدان گرفت 🤣🤣🤣🤣 به قول فروغ :و این جهان پر است از صدای پای مردمی که همچنان که تورا می بوسند در ذهن خود طناب دار تورا می بافند..:)
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 978 اره بنده خدا عذاب وجدان گرفت 🤣🤣🤣🤣 بنده خدا قاطی زنا شد اشتباهی بوسش کنن باید خفه اش کرد من فکر میکردم همه خانومن تو نینی سایت کابر مرد عجیب غریبه خدایی تا الان ۳ تا دیدم همه چیز از درون تو آغاز میشود
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 2297 بنده خدا قاطی زنا شد اشتباهی بوسش کنن باید خفه اش کرد من فکر میکردم همه خانومن تو نینی سایت کابر مرد ... هعی خواهر دیگه بوسم نمیشه کرد😂جدی ۳ تا ؟من تو این مدتی که عضوم رگباری درخواست دادن😂 به قول فروغ :و این جهان پر است از صدای پای مردمی که همچنان که تورا می بوسند در ذهن خود طناب دار تورا می بافند..:)
تووت_فرنگیی عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3006 اشتباهی مردم و بوس میکنم خندیدی سرت بیاد بی ادب گلبم ترک خوردا دیدی چه سوتی بوددددد؟ آقاعه چه لذتی برد از بوست اونجوری که اون گفت فداااات 😂🥴
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 978 هعی خواهر دیگه بوسم نمیشه کرد😂جدی ۳ تا ؟من تو این مدتی که عضوم رگباری درخواست دادن😂 والا من زیاد فعال نیستم دوروزه شبا خیمه زدم اینجا همه چیز از درون تو آغاز میشود
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 978 آقاعه چه لذتی برد از بوست اونجوری که اون گفت فداااات 😂🥴 بوس مجازی آخه؟از کسی که نمیشناسی شاید به جای دختر جیگری که هستم ماشالله اصغر سگ سیبیل بود همه چیز از درون تو آغاز میشود
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 2297 والا من زیاد فعال نیستم دوروزه شبا خیمه زدم اینجا اها پس همونه به قول فروغ :و این جهان پر است از صدای پای مردمی که همچنان که تورا می بوسند در ذهن خود طناب دار تورا می بافند..:)
همبرگر_خرچنگی عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 2215 بنده خدا قاطی زنا شد اشتباهی بوسش کنن باید خفه اش کرد من فکر میکردم همه خانومن تو نینی سایت کابر مرد ... عیب نداره بابا یه بار یکی تاپیک زده بود درباره ازدواج همه کاربرا داشتن از ویژگی شوهر خوب میگفتن که گفت من آقام 😐
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 978 عیب نداره بابا یه بار یکی تاپیک زده بود درباره ازدواج همه کاربرا داشتن از ویژگی شوهر خوب میگفتن که گ ... بخشیدمش قول داد تکرار نشه همه چیز از درون تو آغاز میشود
تووت_فرنگیی عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3006 بوس مجازی آخه؟از کسی که نمیشناسی شاید به جای دختر جیگری که هستم ماشالله اصغر سگ سیبیل بود متاسفانه برای مردای اینجا ظاهر مهم نیست فقط دختر باشه بقیه اش حله بس که اینا هولنی وقتایی رو منبرم میرن برامون اصلا ی وضعی 😂😌
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 978 متاسفانه برای مردای اینجا ظاهر مهم نیست فقط دختر باشه بقیه اش حله بس که اینا هولنی وقتایی رو منبرم ... ظاهرم که تبارک احسن و الخالقین ولی شاید دختر نبودم یعنی پسر هم مشکلی ندارن؟یه جمله و کلمه چه لذتی داره دیگه اینقدرا هم مریض نیستن همه چیز از درون تو آغاز میشود
تووت_فرنگیی عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3006 ظاهرم که تبارک احسن و الخالقین ولی شاید دختر نبودم یعنی پسر هم مشکلی ندارن؟یه جمله و کلمه چه لذتی دا ... والا وقتی میبینن طرف کاربریش نوشته زن و رگباری درخواست میدن یعنی هیچی مهم نیست دیگه
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 978 والا وقتی میبینن طرف کاربریش نوشته زن و رگباری درخواست میدن یعنی هیچی مهم نیست دیگه خاک دو عالم تو فرق سرشون همه چیز از درون تو آغاز میشود