2777
2789
عنوان

حق دارم از مادرشوهرم دلخور باشم؟؟

623 بازدید | 40 پست

دوهفته پیش خونمون رو دزد زد و من خیییلی ترسیدم و چندروزی بالا خونه مادرشوهرم موندم (توی یه ساختمونیم) بعد که قفل رو عوض کردیم و اینا اومدم پایین .دوروز پیش دزد اومده روی پشت بوم اهن برده با اینکه مادرشوهرم اینا خونه بودن .دیروزم پدرشوهرم اومده  میگه دزد رفته خونه ی بغلی و دیده خونس فرار کرده حالا دیروز رفتن شهرستان .مادرشوهرم اومد خدافظی گفتم وای کجا میرین دزد میاد میخنده میگه ولم کن بابا.منو توی کل ساختمون تنها گذاشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ناراحت شدم چون میدونستن من میترسم .و بعد مسافرتشون تفریحی بود واجب که نبود.منم امروز عید رو تبری ...

خب شما هم خونه نمی موندی

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

به نظرم نه با احترام🌷

چراکه ایشون هم مشغله و زندگی خودش رو داره 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

خب نمیشه هیچ جانرن بخاطردزد

شما تنهانمون اون ساعتهایی که شوهرت نیس بروخونه مادری یاکسی تااوناازسفربرگردن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

عزیزم حق داری بترسی منم بودم میترسیدم ولی مادرشوهرت اخه تا کی بمونه بنظرم دلخوری نداره 

نمیدونم شایدم حق با تو باشه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
به نظرم نه با احترام🌷 چراکه ایشون هم مشغله و زندگی خودش رو داره 

عزیزمهمسایه که نیستم عروسشم .نباید بفکرم باشه؟خودش میگه دزد اومده خونه زنه و دیده زنه خونس فرار کرده نمیگه بلایی سرم بیاد