2777
عنوان

بیاید حرف بزنیم🩷☺️

99 بازدید | 15 پست

هرچی دل تنگت میخواد بگو🙂🎀

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلتنگم و با هیچ کَسم میل سخن نیست.

منم حوصله ندارم کاش میشد بخونن ازچشمامون

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
دلتنگم و با هیچ کَسم میل سخن نیست.

🫠خیلی سخته

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

دلگیرم از خودم زندگیم همه 🥲

🥲دقیقا

دلگیرم از خودم زندگیم همه 🥲

دلگیر نباش از خودت گاهی گاهی گاهی وقتا مشکل از ماست بیشتر وقتا بقیه باعث شدن حالمون بد بشه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

منم حوصله ندارم کاش میشد بخونن ازچشمامون

🙁تا حال خودتو توصیف نکنی هیچکس نمیفهمه

بعضی وقتا یه چیزایی از یه آدمایی میبینی که سرت سوت میکشه...

🙂واقعا حق

دلگیر نباش از خودت گاهی گاهی گاهی وقتا مشکل از ماست بیشتر وقتا بقیه باعث شدن حالمون بد بشه

اخه من خییییلی حساسم کوچک ترین ری اکشن بد از اطرافیانم خیلی حالمو بد میکنه. تو زندگی به پوچی رسیدم بی هدف بی انگیزه. هرچی سعی میکنم بهتر باشم هرچی بیشتر میفهمم بیشتر غرق میشم. مغزم داغون شده دیگه نمیتونممم فکررررر کنممممم

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…
اخه من خییییلی حساسم کوچک ترین ری اکشن بد از اطرافیانم خیلی حالمو بد میکنه. تو زندگی به پوچی رسیدم ب ...

خب تویگم وسواست زیادیه بتونی کمترش کنی بهتر میشی یا حداقل کنترل کنی افکارتو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏