2821
2789
عنوان

درد سیاتیک

56 بازدید | 6 پست

دوستان من تا به بحثی میشه پا درد از بالا تا پایین میشماز توی باسنمنمیدونم سیاتیکه یا چی...انقد درد دارم کیسه گذاشتم یعنی اصلا به پهلو نمیتونم بخوابم از بس درد میزنع توی رونمخسته شدم از بس رفتم دکتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز تو اینستا بحث روماتولوژی بود بعد متخصص داشت میگفت بعضی کمردردا مربوط به روماتولوژی هست نه دکتر ...

من پا درد دارم همش..دکتر ارتپد گفت کف پات صافه...کفی نوشت بیرون داخل خونه.ازچما باز عصبی میشم درد میگیره..خودم موندم اصلا

من پا درد دارم همش..دکتر ارتپد گفت کف پات صافه...کفی نوشت بیرون داخل خونه.ازچما باز عصبی میشم درد می ...

ببین یه بخشیش گاهی میتونه هورمونی باشه مثلا خانمایی که کیست دارم انواعشو مثلا اندومتریوز یهو میزنه به یه پاشون عین دردای دیسک و سیاتیک هست دقت کن موقع قاعدگی یا تو سیکلات کم و زیاد میشه یا نه

من خودم ویتامین د دیر بخورم پا درد میگیرم حس میکنم سر استخونای رونم درد میگیره

اگه بری ارتوپد بهت میگه درد چیه یه معاینه هایی میکنن که میفهمن که مشکل چیه

کلسیم هم فراموش نکن بخوری

2824
2823
2791
2779
2792