2777
2789
عنوان

قانون جذب

83 بازدید | 13 پست

کسی ازش نتیجه گرفته ؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من خرید ماشین خونه شغل و ...

چطوری و تو چ مدتی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

دروغ روانشناسی زرد

دروغ نیست بنظرم

حس امید و انگیزه ای که بهت در بلند مدت منتقل میکنه میتونه هم آرامش حاضر رو به ارمغان بیاره هم اینکه با تمام سلول های بدنت به دریافت اون ارزو ایمان میاری و دقیقا زمانی که باور کردی و مطمنی به زودی به دستش میاری براورده میشه

بی نهایت

میشه توضیح بدی واسم

میشه توضیح بدی واسم

بزار به جای توضیح یه کمک بهت بکنم که بری اینده ات رو بسازی

برو داخل تلگرام بنویس محمد بصیری

بعد برو داخل کانالش ۸ جلسه رایگان داره همه رو گوش و همه تمرینات رو درست انجام بده ببین دختر فقط نتیجه قافلگیرت میکنه

من الان ۱ ساله شاگردشم و باورم نداشتم ولی اون ۸ جلسه رایگان زندگی مادی من رو به کول تغییر داد

بزار به جای توضیح یه کمک بهت بکنم که بری اینده ات رو بسازی برو داخل تلگرام بنویس محمد بصیری بعد برو ...

خواستم مادی نیست

دروغ نیست بنظرم حس امید و انگیزه ای که بهت در بلند مدت منتقل میکنه میتونه هم آرامش حاضر رو به ارمغان ...

حد اقل به جرات میگم ما روانشناس ها قبولش نداریم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چطوری و تو چ مدتی

ببین در کنارهمه اینا باید تلاش هم باشه نه اینکه خونه بشینی از عالم غیب برات پول و مال برسه. مثلا اگر خونه مورد نظرم بود سه میلیارد من یک و نیم رو داشتم! ولی توانایی گرفتن وام و پرداختش رو نداشتم از طریق جذب دقیقا طوری شد که پولی دست خانواده اومد و در اختیار من قرار دادن برای خرید. یا برای ماشین مدل ماشینم بالا بود و دوررنگ کسی نمیخرید یا فوق العاده زیر قیمت ولی از اول یه قیمت گفتم و همونم فروختم با اینکه قیمتش این نبود اصلا!