2777
2789

من تاپیک هاتو همرو خوندم از شوهرت از نامزدیت از اونجایی که گفتی خیط شدم تا اونجایی که گفتی خسیع و ماشین پارکینگ و...

همرو خوندم شوهرت یه ادم خسیس با خو و خصلتی که از تو طرف داری نمیکنه تو جمع هر چیزی میگه تا ترو ضایع کنه بخاطر اینکه نشون نده زن زلیله هر کاری میکنه وقتی تو جمع ازت نظر میپرسه بگی نه یا بگی فک میکنم کامل قهوایی میکنه و هر چی دلش بخاد پیش خانواده اش بهت میگه بهت توجه نمیکنه و بهت خرجی نمیده هر چی هم میخرع منت اش رو سرت میذاره

و خیلی چیزای دیگه

از نظر من کار کن خودت خرج خودت رو در بیار و پولی که در میاری خرج لباسات پوسست و اوازم ارایشت کن

و کاملا بهش بی توجهی کن زبون دراز یا حاضر جواب باش مظلوم بازی ممنوع سعی کن با سیاست شروع کنی و با سیاست برینی بهش

اگه تو جمع بهت چیزی گفت دو برابرشو جواب بدی دیگه حرف دیگه ای نمیاره وقط باید به فکر خودت باید باشی چه تو خونه چه مهمونی

از این ادم شوهر در نمیاد

یکم عقل داشته باشی ازش طلاق میگیریی مستقل زندگی میکنی شاید بدت بیاد از این حرفم اما تاپیک هاتو همرو خوندم این اقا ترو خورد کرده شکسته کوچیکت کرده به این شوهر نمیگن

اگه باز خواستی درد دل کنی بهم درخواست بده باهم حرف بزنیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز