2777
2789
عنوان

توروخدا کیا کلاس اولی دارن😭😭

229 بازدید | 14 پست

من خیلی ناامیدم خیلییی

هرچی داریم میریم جلوتر پسرم بیشتر نمیفهمه

ترکیبات رو بلد نیییست

چیکارش کنم😭

معلمش هم که همش میگه اشکالی نداره

خب اشکالی نداره چیه بلد نیییست

توروخدا چیکاررر کنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من پیش دبستانه و نه تنها نیمه اوله بلکه تولدش اخر شهریوره و تقریبا از همه بچه ها کوچک تره

پسر منم تا اینجا فقط چند تا از حروف را بلده و ترکیبا اصلا نمیفهمه من که برام مهم نیست

ببین به چی علاقه داره

پسر من عاشق ریاضی در نتیجه من بیشتر دوست دارم با علایقش پیش بره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

دیرآموز هستمثلا چیزی که یه بچه در دو روز یاد میگیرهاین بچه در یک هفته یاد میگیرهحالا حجم درسها میره ...

نه دیرآموز نیست

قبل از شروع سال تحصیلی بردمش تست استعداد

اتفاقا جزو باهوش هاهست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسر من پیش دبستانه و نه تنها نیمه اوله بلکه تولدش اخر شهریوره و تقریبا از همه بچه ها کوچک ترهپسر منم ...

پیش دبستانی که چیزی نداره

نمیشه بیخیال بود پسرمنم شهریوریه

پس حجم درسها براش زیاده و خودش دوست نداره که یاد بگیره

شما تاحالا کلاس اولی داشتی؟

چیزی نداره؟ خواهر گلم مدرسه اینا نصف حروف را یاد داده

خیلی اشتباه کردن بنظرم

کتاب املا و روانخوانی براش بگیر کار کن خیلی تاثیر داره مدرسه دخترم داده بودن بهشون یه گراد زرد بود خیلی خوب بود

براش فلش کارت درست کن حروف رو جدا جدا کنار هم بذار بخونه خیلی کمک میکنه

منم کلاس اولی دارم الان داشتم تاپیک های کلاس اولی رو میخوندم که رسیدم به شما

به نظر من بهترین راه حل استفاده از کارت نشانه است پسر منم خیلی براش سخت بود با این کارتها راه افتاد

بچه من عاشق بازیه پس منم با این کارتها شروع کردم مسابقه دادن ترکیب ها رو میگفتم هر کی زودتر پیدا کنه امتیاز میگیره اینطوری خیلی زود یاد گرفت

2790
2778
2791
2779
2792