2777
2789
عنوان

درجواب این حرکت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 37 پست
خب جلو بقیه ضایع نبود آخه سر سیسمونی بچم یک اسباب بازی 5تومنی داد چند سال پیش ازین حراجی ها اونو تلا ...

خیلی مریضه این ادم،،ضایع باشه برام مهم نبود مگه بچه اون از بچه خودم عزیزتره؟ کلا این ادم نسبت ب من رفتار خیلی بدترم داشته ولی من خودمو زدم ب اون راه بیشترشو محل ندادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تلافی نکنم؟

چرا اتفاقا باید تلافی کنی یعنی چی من یکی از اقوام پدریم یبار همین کارو کرد تو جشن تولد خواهر زاده ام ابرومون جلو خانواده شوهر خواهرم رفت یه ناخون گیر اورد شب شیش بچه😐ما هم دخترش زایمان کرد هرچی شوهرم و خانواده ام زشته نوه اش بدنیا اومدد یه پیشبند غذاخوری بچه بردم شوهرم داشت دیوانه میشد انقدر خودم رو زدم به دردیوار بردم به جاش دلم خنک شد😂

در زندگی فقط یک نفر هست که واقعا عاشقش میشوی، بقیه شبیه هستند اما آن یک نفر فرق دارد...باید بپذیری که برخی افراد برای همیشه در قلبت جا خواهند داشت ، بدون این که جایی در زندگیت داشته باشند...

دمت گرم

بخدا اخه من میدونم این ادم وضعش خوبه و این کارو کرده اعصابم خورد شد همه فامیل های شوهرخواهرم سکه گذاشته بودن جلو مادرشوهرم اینا هم کسرم بود

در زندگی فقط یک نفر هست که واقعا عاشقش میشوی، بقیه شبیه هستند اما آن یک نفر فرق دارد...باید بپذیری که برخی افراد برای همیشه در قلبت جا خواهند داشت ، بدون این که جایی در زندگیت داشته باشند...