2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو قرآن فقط اسم روسری بلند اومده چرا باید چادر بپوشم

روسری نیس

جلباب یه پوشش سرتاسری از سر تا پاست

به علاوه پوشش حضرت زهرا(س) هم طبق نقلهای معتبر تاریخی چادر بود

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
پوشیه دیگه زیاده روی بود من چادری ساده بدون رو گرفتنومدنظرم بود تو گزینه هات نبود

چرا اتفاقا گزینه اولی همین بود

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو قرآن فقط اسم روسری بلند اومده چرا باید چادر بپوشم

چون قرآن کتابیه که نیاز به تفسیر و راهنما داره

مثل وسیله مهمی که تازه میخری علاوه بر دفترچه که کنارش هست یه فردی هم میاد برا نصب اون وسیله و توضیح دفترچه راهنما قرآن مثل اون دفترچه راهنماست و جزئیاتش با اون فردی که همراهش میاد مشخص میشه ما به اون افراد پیامبر و امام میگیم

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
جلباب یعنی روسری بلنده

تفسیر آیه رو بخون

روسری بلندی که از سر تا پاست

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
تفسیرشو خوندم روسری تا روی سینه اس

علامه طباطبایی مفسر بزرگ قرآن کریم ، جلباب را به جامه ای که همه بدن را می پوشاند و مصداق آن چادر یا عباست تفسیر کرده اند (4) همچنین زمخشری در تفسیر کشاف و الوسی در تفسیر روح المعانی از ابن عباس صحابی بزرگ رسول خدا و شاگرد امام علی (علیه السلام) نقل کرده اند که جلباب پوششی بوده که از بالای سر تا پایین بدن را می پوشانده است (5) لذا با توجه به مطالب فوق هر نوع مغالطه اندیشه در باب معنا و کاربرد عملی جلباب منتفی است.

تفسیرشو خوندم روسری تا روی سینه اس

تفسیرشو فرستادم بالا

البته حجاب فقط تو چادر خلاصه نمیشه و با مانتویی که ویژگیای حجاب کاملو داشته باشه میشه محجبه بود.چادر به تفسیر علما برترین نوع حجابه نه تنها ترین نوع حجاب

اما اینکه جلباب چیه رو فرستادم بالا

چرا اتفاقا گزینه اولی همین بود

چادرش ساده ایرانی نبود عربی نوشته بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چادرش ساده ایرانی نبود عربی نوشته بود

چادرساده ایرانی با عربی چه فرقی میکنه

اتفاقا عربی راحت تره چادرش که

چادرساده ایرانی با عربی چه فرقی میکنهاتفاقا عربی راحت تره چادرش که

چرا ایرانی قشنگ تر میشه عربی گنده میکنه آدمو چاق نشون میده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چرا ایرانی قشنگ تر میشه عربی گنده میکنه آدمو چاق نشون میده

نمیدونم بازم سلیقه ایی و به هرکسی یه مدلی میاد ❤️