2777
2789
عنوان

برام دعا کنید

177 بازدید | 22 پست

بعد چند هفته گذشت از سقطم امروز تست تخمک مثبت شد میخوام از امشب اقدام کنم برای بارداری .خواااااهش میکنم کسی بهم نگه نه و اینکه زوده و باید صبر کنم ازتون میخوام برام دعا کنید و بهم امیدواری بدین.خوااااهش میکنم

خدایا مرسی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه کسی هم بهتون میگه زوده و صبر کنید برای خودتون میگه.چون بدن باید تقویت بشه که خدایی نکرده د ...

خودمو تو این مدت تقویت کردم ...ولی دارم از نظر روحی داغون میشم فقط اگه دوباره مادر بشم آروم میشم

خدایا مرسی  

اگه سنت كمه الكى بار روانى رو خودت نيار حالا دوسال زودتر دو سال ديرتر واقعا مهم نيست عزيزم يه چيزايى تو سن كم واقعا مهم نيست كه ادم بخواد اون سن و اون شرايط خوب جوونى رو كه بر نمى گرده زهر خودش كنه

اگه سنت كمه الكى بار روانى رو خودت نيار حالا دوسال زودتر دو سال ديرتر واقعا مهم نيست عزيزم يه چيزايى ...

دست خودم نیست چندسال بچه دار نشدم بعد از چندسال دکتر رفتن و دکتر رفتن باردار شدم اونم با خوردن یه غذای خیییلی مضر سقط کردم فکر اینکه ندونم کاری خودم آرزومو ازم گرفت دیوانه ام میکنه

خدایا مرسی  
دست خودم نیست چندسال بچه دار نشدم بعد از چندسال دکتر رفتن و دکتر رفتن باردار شدم اونم با خوردن یه غذ ...

كى گفته ارزوت ازت گرفته شده كدوم ادم تا به حال اشتباه نكرده خب اشتباه كردى خب به بدنت مهلت بده ترميم بشه تقويت بشه و از همه مهمتر اعصابت رو اروم كن چيزى كه من اينجا زياد ديدم اين بود خيليا گفتن به محض اينكه اين نگرانى بچه دار نشدن رو رها كردم و بى خيال شدم نتيجه گرفتم اگه اوايل جوونى هم هستى كه واقعا اين روزها رو با غم نگذرون بالاخره انشالله باردار ميشى بچه دار ميشى عزيزم اين چه غصه ايه كه شما ميخورى گلم

دست خودم نیست چندسال بچه دار نشدم بعد از چندسال دکتر رفتن و دکتر رفتن باردار شدم اونم با خوردن یه غذ ...

چ غذایی

بگو ماهم بدونیم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

تو منی یا من تو 

منم خیر ۶ هفته بودم پنج شنبه گذشته مادر شوهرم دعوتم کرد ناهار عدس پلو درست کرده بود منم سر ندونم کاری خوردم بعدش هی دلم درد گرفت و افتادم به خونریزی جمعه سقط کردم هنوزم از غصم کم نشده با اینکه یه دخترم دارم 

من قشنگ درکت میکنم میدونم چی میگی دعات میکنم این اخرین اقدامت باشه و نی نی بیاد تو دلت و شادت کنه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
انشاا. ک ب مراد دلت برسی ولی فک کنم باید یکم صبر کنی ک ایندفعه انشاا. جاش سفت باشه

عزیزم صلوات برات فرستادم ان شاالله زود مامان بشی

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍