2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درستون هنوز به kh نرسبده که بجاش xنوشتی گل من

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
اره😂😂😂 اصولا دهه هشتادیا این مدلی مینویسن یکی از دوستان پیام داد Slm eshqm khbi? Kls keé? جواب ...

😅😅😅

منم خواهرزاده م دهه هشتادیه . ینی پیاماشو تریلی هم نمیتونه بِکِشه 😅😅😅

هی میگم عسسسسسل این چه نوع نگارشیههه !!!!؟

آخرش مجبور شدم بنویسمش کلاس زبان راحت شم 😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😅😅😅 منم خواهرزاده م دهه هشتادیه . ینی پیاماشو تریلی هم نمیتونه بِکِشه 😅😅😅 هی میگم عسسسسسل ای ...

😂😂 یه نوع شاخ بودنه براشون این نوع نوشتن...هرچی مبهم تر باکلاس تر خخخ

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
😂😂 یه نوع شاخ بودنه براشون این نوع نوشتن...هرچی مبهم تر باکلاس تر خخخ

😅😅😅😅

باکلاس تر 😂

(😙)

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اره😂😂😂 اصولا دهه هشتادیا این مدلی مینویسن یکی از دوستان پیام داد Slm eshqm khbi? Kls keé? جواب ...

این خوبه بابا

طرف مینویسه

sl shb brm es!

my?

ترجمه:سلام شب بریم استخر،میای؟

شایدم بدتر از این بنویسن

اصول خلاصه نوشتن تو فینگلیش اینه ک حروف صدا دارو(a i o u e)ننویسی!

ن مثل این دهه ی هشتادیا

ک از هر کلمه دو حرفشو مینویسن😂😂😂

خسیسن افتضاح😅