2777
2789

همون شروع پریودماه قبلتودرنظربگیر

اسی تاپیکاتومیخونم حس میکنم مردبودی دیشب خوابیدی صب پاشدی دیدی زن شدی چقداطلاعاتت راجبه بدنت کمه؟😂

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون شروع پریودماه قبلتودرنظربگیراسی تاپیکاتومیخونم حس میکنم مردبودی دیشب خوابیدی صب پاشدی دیدی زن ش ...

اره واقعا تازه ازدواج کردم هیچی نمیفهمم

اولین بار قرص خوردم یعنی بعد اینکه قرص و قطع کردم و پریود شدم ازون روز حساب کنم؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعا تازه ازدواج کردم هیچی نمیفهمم اولین بار قرص خوردم یعنی بعد اینکه قرص و قطع کردم و پریود شد ...

آره

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

آره

عزیزم من بعد اینکه قرص رو قطع کردم ۳۰ آبان پریود شدم و پریود بعدیم هم ۲۴ آذر یعنی دیروز شروع شد روز تخمک گذاریم کی هس میتونی کمکم کنی

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من بعد اینکه قرص رو قطع کردم ۳۰ آبان پریود شدم و پریود بعدیم هم ۲۴ آذر یعنی دیروز شروع شد روز ...

۱۲تا۱۶روزبعدشروع پریودت زمان تخمک گذاریته

این روزا هروز اقدام کنم یا یه روز درمیون؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15590589&slug=هرچیزی-که-بایدراجبه-اقدام-وبارداری-بدونیم&postId=380578891

این روزا هروز اقدام کنم یا یه روز درمیون؟

سوال دیگه داشتی تاپیکاموبخون کامله