2777
2789
عنوان

ای خدا 😭😭😭😭

157 بازدید | 13 پست

چند روزی پسرم سرما خورده بود با اینکه خیلی مراقب بودم حالا منم شدید گلو درد شدم و سرما خوردم. سه ماهه این ویار کوفتی روز و شب برام نذاشته هیچی نمیتونم نمیخورم از همه چی بدم میاد مدام تهوع سر درد سرگیجه و به اضافه اون دندون درد وحشتناک که دکترم هیچ کار نمیکنه تا پایان سه ماه اول حالا سرماخوردگی هم اضافه شد نمیخوام ناشکری کنم ولی خسته شدم هر روز دکتر، کلکسیون امراض رو گرفتم به خدا، بدنم دیگه طاقت نداره، کم حالم بد بود این سرماخوردگی رو کجای دلم بذارم آخه....

حالا که دارو نمیشه مصرف کرد کسی راهکاری داره زودتر خوب شم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ختمی که شنیدم نباید بخورم

اهان باشه اون نه ولی همسرت بره عطاری بگه خانومم بارداروسرماخورده داروهای گیاهی میده,عسل وابلیموطبیعیم فوق العادس

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
اهان باشه اون نه ولی همسرت بره عطاری بگه خانومم بارداروسرماخورده داروهای گیاهی میده,عسل وابلیموطبیعی ...

مرسی عزیزم آب و عسل و آبیلمو خوردم و میخورم ولی همسرم هم میگم حتما بره عطاری ممنونم 🌹🌹🌹🌹

عزیزم پونه ممکنه باعث سقط بشه اصلا دکترا توصیه نمیکنن

اولا: در بارداری سیستم ایمنی ضعیف میشه و عفونت ها تشدید میشه .. این طبیعیه

دوما: الان دندون پزشکی مخصوص خانم های باردار هست تو اینترنتم سرچ کنی یا از دندونپزشکا بپرسی اونا روشهایی برای دوران بارداری دارن... علم اینقدر پیشرفت کرده که درد نکشی.... اگه میتونی تحمل کنی ولی بعد 5 ماه بهتره بری قبلش رو دندونپزشکت باید تایین کنه میشه درمان کرد یا نه

سوم: مایعات گرم فراوان... شیر گرم.. چای.... کم شیرین.....

میوه و سبزیجات تازه مخصوصا شلغم و مرکبات

غذای کم چرب 

استراحت و تا یک هفته درست میشه

ولی اگه گلو درد چرکی داشتی سریعا دکتر برو داروهایی هستن که بسته به مدت بارداری رده بندی شدن و میشه استفاده کرد و عوارض برای جنین ندارن

دکتر بهت معرفی میکنه

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
خیلی هم نگرانم میگن داروهای گیاهی خیلی چیزا نباید در بارداری استفاده بشه نمیدونم کدوماش ضرر داره کدو ...

دقیقا بسیاری از گیاها تو بارداری مضرن حتی بعضیا از دارو عوارضش بیشتره بدون نظر دکتر اصلا از عطاری چیزی نگیر... پونه.. کاکوتی و نعناع و همه چیزایی که واسه سرماخوردگی خوبه در دوران بارداری منع مصرف داره

عزیزن فقط دکتر زنان!!! باید اجازه مصرف بده!!! به عنوان کسی که به تازگی بدون دلیل سقط داشتم میگم!!!

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
دقیقا بسیاری از گیاها تو بارداری مضرن حتی بعضیا از دارو عوارضش بیشتره بدون نظر دکتر اصلا از عطاری چی ...

عزیزم...

متاسفم که سقط داشتی امیدوارم خیلی زود دوباره باردار شی🌹🌹

خودمم خیلی از داروهای گیاهی میترسم گلم کلا بیخیال گیاهی شدم

درسته هزینه های دکتر زیاد میشه ولی تا اخر عمرت که باردار نیستی ... هیچ چیزی با ارزشتر از سلامتی نیست حتی شده از هزینه های دیگت کم کنی به موقع دکتر برو ... تازه الان دونفری تقسیم به دو کنی چیزی نمیشه