2777
2789
عنوان

خیلی زشت شد نه

237 بازدید | 16 پست

امروز رفتم دنبال بچم از مدرسه بیارمش معلمشون یچیزایی گفت بخریم بعد سر راه با مامانا اومدیم رفتیم ی لوازم تحریر

من کیفمو نگا کردم دیدم کارت نبردم گوشیمم خاموش شده بود اروم به پسرم گفتم چیزی برندار کارت ندارم فردا قبل مدرسه میگیرم برات یا میریم خونه کارت میاریم

یهو زد زیر گریه

اونام فهمیدن خریدن برای پسرمنم حساب کردن

وای دارم میسوزم قشنگ

خیلی زشت شد نه

حتی نتونستم توضیح بدم ک کارت نیاوردم دیگ پسرم یکار کرد فکر کردن من ندارم

کلنم ۲۵۰ تومن بودا

الانم میزنم براشون

ولی دارم از غصه میمیرم خیلی برام خجالت اور بود

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طوری نیست

پیش میاد

اما به پسرت بفهمون گاهی ادم پول همراهش نیست و باید درک کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچتو ادب کن بار دیگه آبروتو نبره چندسالشهبچه ۹ ساله دیدم عین مرد ۴۰ ساله حالیشه

۶ سالشه

واقعا عصبی ام ازش بارها بهش گفتم ولی بازم تو شرایط قرار بگیره گند میزنه

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
چیزی نشده که دختر پیش میاد فدای سرت چه اهمییتی داره بقیه چه فکری میکنن

من اینقد حالم بد شد از اینکه اونا چ فکری میکنن لکنت گرفته بودم خجالتم قشنگ مشخص بود همش میگم حالا دلشون میسوزه میگن اینا چقدر ندارن

درحالیکه وضع مالی ما خیلی خیلی بهتر از اوناست ولی من تا الان حرفی نزدم راجب شرایط مالی و این چیزا

چرا سختش میکنی

پولشون و پس میدی میره

بچه ها درکی ندارند

هیاهو میکنن

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

من اینقد حالم بد شد از اینکه اونا چ فکری میکنن لکنت گرفته بودم خجالتم قشنگ مشخص بود همش میگم حالا دل ...

میفهمم ولی سعی کن حرف و فکر آدما اصلا برات مهم نباشه به خاطر خودت که اذیت میشی

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

چرا سختش میکنیپولشون و پس میدی میرهبچه ها درکی ندارندهیاهو میکنن

حس میکنم خیلی زشت شد

فکر میکنن حتما پول نداشتم

من اینقد حالم بد شد از اینکه اونا چ فکری میکنن لکنت گرفته بودم خجالتم قشنگ مشخص بود همش میگم حالا دل ...

اگه واضع مالیت. بد بود حق داشتی خجالت بکشی ولی وقتی مشکل مالی نداره نباید برای مهم باشه که

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

اصلا مهم نیست پولشونو بریز و تشکر کن ،یه موقع به سرت نزنه برای اینکه اثبات کنی نادار نیستین هرکاری بکنیا ،

اصلا مهم نیست پولشونو بریز و تشکر کن ،یه موقع به سرت نزنه برای اینکه اثبات کنی نادار نیستین هرکاری ...

نه بابا اگه میخواستم پز بدم تا الان همه خبردار شده بودن ولی کلا من خیلی ساده میگردم نه ارایش میکنم نه تیپ خیلی خوبی میزنم برای مدرسه

همه از شغل و وضع مالی میگن من نه

واقعنم نمیخوام چیزیو ثابت کنم فقط از اون حس ترحمی که ممکنه بگیرن حالم بد میشه