_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7305 عنوان ناناعتمممم🫠 107 بازدید | 10 پست امروز قرار بود بسته پستی ام ساعت یک برسه ولی هنوز نرسیده 🥲😂بعد یکماه انتظار خوشحال بودم که امروز میاد ولی خب ..😭😂نمیرسه به دستم امروز نه ؟ چون پیام دادن گفتن ساعت یک میاد و هنوز نیومده🤷♂️😂 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم• 1404/09/25 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rarissimegirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 8222 صبر داشته باش فرزندم 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7305 صبر داشته باش فرزندم اصن تا الان منتظرش نبودمااا ولی امروز که پیام دادن نمیتونم صبر کنم 😭🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7305 ناناعت نباعشمیعاد بالاخرع🙁 امیدوارم 🤧🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7305 صبرکن ناناعت نباش ینی میرسه امروز ؟ 🥲🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 5471 ینی میرسه امروز ؟ 🥲🤣 حالا برو ی فیلمی چبزی ببین مشغول شی اونم میاد😂
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7305 حالا برو ی فیلمی چبزی ببین مشغول شی اونم میاد😂 باید برم کلاس 🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
rarissimegirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 8222 اصن تا الان منتظرش نبودمااا ولی امروز که پیام دادن نمیتونم صبر کنم 😭🤣 میدونم چی میگی😂ذوق داریولی صبر کن شاید نیم ساعت دیگه برسه 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7305 میدونم چی میگی😂ذوق داریولی صبر کن شاید نیم ساعت دیگه برسه نیم ساعت دیگه خونه نیستم خواهرم آنباکسش میکنه اگر برسههه😭🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•