بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
کلاس هاتون چجوریه ترمی چنده تو چه مدت میشه یاد گرفت زیبان رو میخوام اگر شد شروع کنم من هم مثل ایتار تر ۲۴ سالمه
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
اگر توی یه شهر باشید که حضوری برگزار میشه اگر هم که فاصله هست آنلاین یادگیری بستگی به تلاش و علاقه خ ...
چقدر عالی من دورم احتمالا آنلاین بردارم من الان ۲۴ سالمه یعنی بالای ۳۰ سال ذهن کند تر میشه ؟ من حدود ۴ سال حساب باز کردم که بتونم یادبگیر اگر رودتر بشه که چه خوب قبلا ۸ یال کلاس رفتم اما الان هیچی یادم نیست وقتی ول کردم ۱۷ سالم بود😭
اگر توی یه شهر باشید که حضوری برگزار میشه اگر هم که فاصله هست آنلاین یادگیری بستگی به تلاش و علاقه خ ...
هزینه ثبت نام آنلاینتون چنده ؟