2777
2789
عنوان

بلاگر ها

535 بازدید | 34 پست

میگم این بلاگره کیه اسمش هلیا ست ولی نوشته fipenyb یکی از دوستام واسه تبلیغ سالن ش بهش پیام داد گفت هر استوری نمیدونم بالای ۴۰ میلیون گفتم بابا مگه جنگه یا قحطی تو اون ۴۰ تومن رو بری میکروفون و دوربین بگیری قشنگ تبلیغ پیجت رو کنی بهتر نتیجه می گیری تا این بلاگر البته قصد جسارت ندارم ولی واقعا خیلی زیاده تازه تضمینی هم نداره

کلا تعرفه هاشون همینه اکثرا

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا اکثرا هم ناراضی ن از تبلیغات و بازدهی شون

بنظرم اکثر اینا شوآف و دروغین

اکثرا بلاگرهای اجاره ای شرکتان

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

والا اکثرا هم ناراضی ن از تبلیغات و بازدهی شونبنظرم اکثر اینا شوآف و دروغیناکثرا بلاگرهای اجاره ای ش ...

بعضی ها اره ولی برای هلیا فارسی فکر کنم تعریفشو شنیده بودم حالا نمیدونم چطوریه

کیه ک گوش کنه بعضیاشون فالوور میلیونی دارن

شما از خودت شروع کن هر بلاگر بی هنر دوزاری دیدی بلاک کن حتی اگه هزارتا فالور داشت

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن