2777
2789
عنوان

خواهرم 😐مگه من سر کار نمیرم

172 بازدید | 20 پست

بچه ها خواهرم ۱۹ سالشه دانشگاه آزاد میره حقوق میخونه مامانم بهش گفت برو سر کار از ۱۷ سالگیش که کنکور داد خراب کرد هی گفت امروز فردا امروزم میگه من نمیرم سر کار بابا مامان دوستام خرج میکنن تازه دختره می خواد بره میگن سنت کمه نمی خواد بری شما یه بچه بیشتر ندارین خواهرم که شوهر کرده

میگن برو سر کار پول دانشگاهت در بیاد

مامانمم میگه پولش مهم نیست ۵ تومنم در بیاره خوبه بره که با آدم های مختلف معاشرت کنه دو سه تا دختر پسر همسن خودش ببینه یاد بگیره چطوری رفتار کنه خواهرم یا درس می خونه یا تو خونه هست اصلا بیرون نمیره

حالا بهش زنگ زدم حالش بپرسم گفتم چرا مریض شدی گفت لباس زمستونی نخریدم خرج رو دستشون نزارم یه وقت نگن اضافیم پول خرجت کردیم دانشگاهم میگم اگه می خواین نمیرم دارم ۲۴ میگرم تموم شه سه ساله دیگه چیکار کنم خرج کم شه با دوستامم بیرون نمیرم که پول درنیاد

بنظرتون حق با کیه حرصم میدن دوتاشون 🥲

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر رفتار خانوادت بده

وقتی کار کردن خوبه که با میل و رغبت خودش باشه نه اجبار

راست میگه فقط یدونه بچه مونده تو اون خونه یعنی نمیتونن خرجشو بدن؟!

نتونستن نباید کلا بچه میاوردن الان که آوردن وظیفشونه نیازهاشو برطرف کنن

دختر ۱۹ ساله بره سر چه کاری؟ بره حرف بشنوه از بقیه و بهش دستور بدن و اذیت بشه برای ماهی ۵ تومن؟

چقدر بی رحمن خانوادت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دانشگاه رفتن برای سن ایشون میشه همین بیرون رفتن و معاشرت داشتن

اینجا هدف خانوادش اینه بره کار کنه خرج دانشگاهشو بده هدف معاشرت نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چقدر رفتار خانوادت بده وقتی کار کردن خوبه که با میل و رغبت خودش باشه نه اجبار راست میگه فقط یدونه بچ ...

اره اینم هست ولی

مامانم میگه یاد بگیره چطوری با پسرا ودختران همسنش ارتباط بگیره

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

چرا کامنتاتونو حذف میکنید؟🤣

بقیه ببینن نمیدونن شما کامنت گذاشتی حذف کردی فکر میکنن ما خود درگیری داریم