بدون دعوا و جنگ و خونریزی نظرتون رو بگید خانمهایی که ازدواج دوم هستن و به نوعی زن بابا هم شرکت کنن بچه هایی هم که زن بابا دارن نظر بدن با توجه به چیزایی که دیدم و شنیدم نظر خودم اینه که به غیر ۱۰ درصد که خیلی خوب و دلسوزن ۹۰درصد حسودن و چشم دیدن بچه ها رو ندارن لجبازی میکنن و زیر آب میزنن
بهش سخت نگیر از الان ب خودت وابسته اش کن خیلی باهات راه میاد هرچند دروغ چرا از من ک معرفت ندارع شای ...
این لنگه همونه بارها گفته تو مامان نیسی ک بهم میگی دخترم. یا عیبامو میگه ب روم دخترش قابل تحمل شده مشگلم شوهرمه ک خرج نمیده میناله نمیرسونم. ن لباسی ن خریدی ن مسافرتی ابروهام از کیه برنداشتم نمیده لباس زیر ندارم میگ ندارم
قرار نبود دخترش با ما زندگی کنه ینی من خودم خاستم فک میمردم یه بچه معمولی درکی از مادر بودن نداشتم و ...
درسته شما هم خیلی جوون بودی که ازدواج کردی... تجربه نداشتی کاش خانوادت نمیذاشتن
حالا عیبی نداره الان تو سن حساس و بحرانی هستش
انشالله این دوره بگذره خوب بشه باهات
من فکر میکنم شما رو یه جور رقیب میبینه و همه توجه پدرشو برای خودش میخواد
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠