2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 80 پست
اره گاهی حس میکنم یه لکه ننگه رو پیشونی نامادری بودن از بس سرک میکشن تو زندگیم

چرا قبول کردی زن مرد بچه دار بشی؟

واقعا سخت نیست؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن بابا جماعت مزخرفه مگه عکسش ثابت بشه

اره دور و اطرافم ی زن بابای دگ هم هست بدتر از زن بابای شوهرمه😅

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
چرا قبول کردی زن مرد بچه دار بشی؟ واقعا سخت نیست؟

قرار نبود دخترش با ما زندگی کنه ینی من خودم خاستم فک میمردم یه بچه معمولی درکی از مادر بودن نداشتم ودغدغه هاش خواهرزادهام هم سنش بودن میدیدم اوکی عالی... ولی تویه زندگیم واقعا میگم اصلا اون ادم مظلوم نبود... اونو مقصر نمیدونم کنار عمه و مادربزرگش اینجوری بار اومده عادت کرده ب مطلوم نمایی سود جو بودن متاسفانه خیلی نقشه میکشه منو یاد سیب ممنوعه میندازه

من تورا چون جان خود میدانمت.....

قرار نبود دخترش با ما زندگی کنه ینی من خودم خاستم فک میمردم یه بچه معمولی درکی از مادر بودن نداشتم و ...

چطوری تحمل کردی این همه سال؟؟ شوهرت توی بحث تو بااون طرف کیو میگیره؟؟ با بچه خودت رفتارش چطوریه

چطوری تحمل کردی این همه سال؟؟ شوهرت توی بحث تو بااون طرف کیو میگیره؟؟ با بچه خودت رفتارش چطوریه

شوهرم بی طرفه ولی بی احترامی از هرکدوممون ببینه برخورد میکنه با بچم خوبه مشکلی ندارن با یکیشون خیلی لجه ولی کوچیکه رو دوس داره... من کنار اومدم ولی اینجا میبینم خیلیا هستن بچهای شوهرشون خون ب دلشون کرده

شوهرم بی طرفه ولی بی احترامی از هرکدوممون ببینه برخورد میکنه با بچم خوبه مشکلی ندارن با یکیشون خیل ...

برا منم دعوا میندازه خودش میره ببل باباش اره بابا دوستت دارم میگ بزا این بره خودم کاراتو میکنم غذا چایی دختر ما میگ بزرگ شم میرم. این مامانش بهش میگ با من خوب باشع ب حرفم گوش بده بعد گفتنش کلی عوض شده الان مشکل من اینه شوهرم همش میگ پول ندارم نمیرسونم ن لباسی میخره ن چیزی وعلا دخترش نسبتن خوب شده

9

بهش سخت نگیر از الان ب خودت وابسته اش کن خیلی باهات راه میاد هرچند دروغ چرا از من ک معرفت ندارع شاید برا شما داشته باشه ادمو ب ارزنی میفروشه ن فقط منو حتی بابا و مامان خودشو