2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 80 پست
مثل همه مامان تا اینجا خوب پیش رفتی آفرین سعی کن مثل دوتا خواهر باشین فکر نکنه جای مادرشو گرفتی

ن متاسفانه مادرش براش خیلی هم نیست ینی اونقد دختر با معرفتی نیس ک بخاد طرفداری از کسی بکنه حتی مادرش مثلا برا بعضی مسائل حتی جون باباشو دروغ میخوره تا این حد یه چیزایی قابل گفتن نیس من پیش مشاور رفتم اونم از راهکار دادن عاجزه والا

من تورا چون جان خود میدانمت.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

انشالله قسمت هیچ بچه ای نباشه که نامادری یا ناپدری بالاسرش بیاد...من پدرم بچه طلاق بود و درک میکنم چقدر آسیب میزنه به روح و روان بچه...الان بابام یک مرد ۶۷ ساله ست که هنوز زخمای بچه طلاق بودن روی روح و قلبش ترمیم نشده💔

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

دوست یکی از دوستام با مرد مطلقه ازدواج کرد که یک دختر 10 ساله داشت

الان خودش بچه داره

ولی دلش راضی نیست کامل که اون بچه بیاد خونش

اونم گاهی میاد و میره بیشتر هم خونه مادر بزرگشه

کلا حسی که به بچه خودش داره رو به اون بچه نداره و میگه خیلی اذیت میکنه و حرفای خانواده رو میبره برای مامانش

وقتی هم میره دیدن مادرش و میاد 100 درجه اخلاقش و رفتارش عوض میشه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

انشالله قسمت هیچ بچه ای نباشه که نامادری یا ناپدری بالاسرش بیاد...من پدرم بچه طلاق بود و درک میکنم چ ...

دقیقا خدا ان شاالله سایه پدرو مادرا رو رو سر بچه هاشون نگه داره و هیچ انسانی طعم بی پدری و بی مادری نبینه

مثل همه مامان تا اینجا خوب پیش رفتی آفرین سعی کن مثل دوتا خواهر باشین فکر نکنه جای مادرشو گرفتی

مثلا میدونه ب نظافت حساسم شلخته اس ارع میدونم خیلی از نوجوونا اینجورین ولی گاهی 3 هفته حموم نمیره... درس نمیخونه همش کارش بازیگوشیه حس میکنم پیر شدم گاهی میگم ولش کن ب درک ولی بازم از ته دل میخام ادم موفق و مستقلی باشه تو زندگیش

مادر واقعی هم بچه رو دعوا میکنه ؛میزنه.ولی خیلیامون انتظار داریم نا مادری نقش فرشته رو بازی کنه

اره گاهی حس میکنم یه لکه ننگه رو پیشونی نامادری بودن از بس سرک میکشن تو زندگیم

دقیقا خدا ان شاالله سایه پدرو مادرا رو رو سر بچه هاشون نگه داره و هیچ انسانی طعم بی پدری و بی مادری ...

انشاالله

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
دوست یکی از دوستام با مرد مطلقه ازدواج کرد که یک دختر 10 ساله داشتالان خودش بچه دارهولی دلش راضی نیس ...

درسته من دختر شوهرم ب نیت درس خوندن با گوشی من به عمهاش پیام میده ک ارع با بابام دعواش شد چیا گفتن

من بچم س سالشه گاهی مجبور میشم بزنمش بخاطر یه اشتباه بزرگ یا هرچی دختر 16 ساله کارایی میکنه ک به ستوه میام بنظرتون نیاز ب تنبیه نداره مگ نمیگین مثل بچه خودم خب من بچمو برا یه شیطنت 3 سالشه تنبیه میکنم اونو نه؟؟ نکنم چون نامادریم؟؟ کاش یه عده منطقی فکر کنن

یه زن بابامعروف داریم اینجاخونه بچه شوهرشوتوشیشه کردخودش تایپک میزدغذادرست کردم خودمون خوردیم بقیشور ...

من یه زن بابام هیشکی اینقد بی وحدان نیس همچین کاری کنه