2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 80 پست

یه زن بابامعروف داریم اینجاخونه بچه شوهرشوتوشیشه کردخودش تایپک میزدغذادرست کردم خودمون خوردیم بقیشوریختم توسطل زباله یاشوهرنذاشت بریزم توسطل بهش نمک زدم شوربشه نخوره هرروزم یه تایپک میزد.......امروزسربازیه امروزدانشگاهه امروزبراش مغازه زدیم یعنی همه نی نی سایت برااون بچه گریه میکردن

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر واقعی هم بچه رو دعوا میکنه ؛میزنه.ولی خیلیامون انتظار داریم نا مادری نقش فرشته رو بازی کنه

درسته ولی مادر واقعی زیر آب نمیزنه پیش پدر اگر پدر بخواد پول بده یا چیزی بخره ناراحت نمیشه

دوست گاهی خاله ولی ب این معنی نیس گل و بلبلیم یه روز خوبیم یه روز بد ولی تاحالا قهر نشدیم باهم

مثل همه مامان تا اینجا خوب پیش رفتی آفرین سعی کن مثل دوتا خواهر باشین فکر نکنه جای مادرشو گرفتی

خب نظر بده از خوبیها از بدی هاش بگو اینکه الان راضی هستی یا اگر به عقب برگردی ازدواج نمیکردی اینجوری

بی شک چون تو این سن ک هنوز دوستام حتی ازدواج هم نکردن من دغدغه و سرکله زدن با یه دختر نوجوون رو دارم پشیمونم.... خوبی دختر ارومیه دوسم دارع واقعا تا وقتی پای عمه یا مادربزرگش ک سرکارش میزارن وسط نیاد بدی هم دروغ زیاد میگه دو رو و مظلوم نما هم هست متاسفانه هرجایی یع رفتار داره ب نفع خودش عمل میکنه...

من تورا چون جان خود میدانمت.....

زن بابای شوهرم،چشم دیدن منو نداره😐الانم ۶ماهه خونشون اینا نرفتیم،خاهرشوهرم میگ همیشه بدتو میگ درصورتی ک همه میدونن من خیلی ادم صبور و خوش اخلاقی ام،توی جنگ اومدن ۱۳روز موندن بعد رفتن زنگ زده ب شوهرم ک زنت بمن بی احترامی کرد اما نری بزنیش هااااااا😐🤣

منم گفتم اگ بی احترامی میکردم چرا ۱۳ روز موندن پس؟خیلی حسود و گند اخلاقه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠