2777
2789
عنوان

سنگ صفرا دارم نمیبرنم دکتر😭😭😭

78 بازدید | 8 پست

اول از همه بگم کاربری دست سه نفره🤷🏻♀️🎀

خانوادم هیچ پول توجیبی و اینا بم نمیدن من سنگ صفرا دارم یک هفتس علائم دارم

درد قفسه سینه ، شکم ، کمر ، حالت تهوع و حتی حالت غش کردن بم دست میده و ی جا میوفتم

هرچی میگم توجه نمیکنن و مادرم فقط میگه خب چربی نخور خوب بشی😐😭😭

خاله و دایی و فلان اینا نزدیکم نیستن که بگم ببرنم

مشکل مالی هم خانوادم ندارن

۱۸ سالمه

چیکار کنم

کاربری متعلق به ساحل و پناه:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم براتتیکه تیکه شم براتما چ گناهی کردیم که خانواده تاکسیک و سمی گیرمون افتاده

وای دختر نگو اینجوری خدانکنه

من خانوادم اصلا اهمیتی نمیدن بهم

من تجربه این درد رو داشتم ، درد بسیار شدید و سنگینیه

اصلا قابل تحمل نیست ، من اون شب تنها بودم هیچکس نبود ، هی میگرفت و ول میکرد ، هی میگفتم خوب میشه احتمالا معده درد شدم ، احتمالا مسموم شدم ، هی قرص میخوردم دیگه هیچی کاری نبود ، کار بجایی رسید که نفسم هم بند میومد اخراش ، اینقدر شکمم رو مشت میزدم از درد ، تمام پوستم تا یکماه کبود بود ، از درد زیاد خودمو مشت میزدم که درد بیرون باعث شه درد داخلی رو فراموش کنم اما هیچی نشد

آخرش رفتم بیمارستان دکتر گفت درد زیادی داره احتمالا از قلبش هست ( بنده خدا نمیدونست که چخبره یعنی حتی خودمم نمیدونستم ) منو انتقال دادن بیمارستان قلب رفتم ، توی بیمارستان قلب ازم نوار قلب و اکو کردن دیدن قلبم نیست دکتر کشیک گفت ببرینش سونوگرافی ، رفتیم سونو گرافی دیدن توی کیسه صفرای من ۴تا سنگ به اندازه ۲۳ میلیمتر بود

اون شب کلی مرفین زدن بهم خوابم برد ، دو روز بعد هم عملم کردن خیلی راحت بود کلا ۲۰ دقیقه طول کشید ( بیهوشی) راحت شدم

هیچوقت اون شب فراموشم نمیشه من ساعتها درد کشیدم

فایده نداره هر لحظه نزدیک غش کردنم بخداا

💔💔💔

کسی که تو خونه از بقیه باهات بهتره چی؟ اون دلش نمی سوزه؟

به چی اعتقاد دارن خانوادت؟ خدا رو قبول دارن؟ بگو همون میزنه تو کمرتون که منو اسیر گیر آوردید

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

💔💔💔کسی که تو خونه از بقیه باهات بهتره چی؟ اون دلش نمی سوزه؟به چی اعتقاد دارن خانوادت؟ خدا رو قبول ...

هیچکیو ندارم

داداشم بچه هس

پدر مادرم که به ی ورشونه

انگار ادم نیستم

مامانم ک میگه خوب میشی خوب میسیمیسی

هیچکیو ندارم داداشم بچه هس پدر مادرم که به ی ورشونه انگار ادم نیستم مامانم ک میگه خوب میشی خوب میسیم ...

هعی

فقط سعی کن مستقل بشی و دستت بره تو جیب خودت، اولویت زندگیت بعد از زنده موندن همینه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.