2777
2789
عنوان

چیجوری لاغرکنم

354 بازدید | 29 پست

۳۰کیلواضافه وزن دارم قدم ۱۵۵ وزنم ۸۵کیلو شوهرم ازم بچه میخواد ننیدونم چیکارکنم خیلی وقته شوهرم بچه بچه میکنه یه مدت الکی گفتم بایدببری ماه عسل بعدباردارشم ولی نتونستم این وسط لاغرکنم حالا میگه ماه عسل رفتیم حالاباید بچهدارشیم بااین همه اضافه وزن ننیدونم چیجوری حامله شم میترسم بعدبعد بدنیااومدن بچه میترسم.البته استخون بندیم خیلی سنگینه بیشتروزنم استخون بندیه

عزیزم برو یه دکتر تغذیه راحت لاغر میشی رژیم خودسر نگیر

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

عریزم منم دقیقا هم قد شما م وزنمم ۸۵ بود مرداد اراده کردم الان ۶۲ کیلوم باید اراده داشته باشی

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم منم دقیقا هم قد شما م وزنمم ۸۵ بود مرداد اراده کردم الان ۶۲ کیلوم باید اراده داشته باشی

آفرین

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

اصلا با این وزن باردار نشو . شام رو فقط سبزیجات بخار پز یا سالاد بدون سس بخور ، هر چه قدر که دلت خواست . حداقل ۴۵ دقیقه هر روز پیاره روی سریع داشته باش، اب زیاد بخور . برنج و نون و قند و شکر و شیرینی  رو هم حذف کن یا به حداقل برسون 

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

وعده هات رو کوچیک کن. غذارو زیاد بجو. همراه غذا اب بخور. تا گرسنه نشدی نخور، قبل از سیری دست بکش.

معده یک سومش مال غذاس یک سومش آب و یک سومش باید خالی باشه.با این روش حتی کیک خامه ای هم بخوری لاغر میشی چون فقط یه ذره ست. همه چی رو کوچیک کوچیک و همراه اب بخور. سرعت خوردنت رو هم به طرز خنده داری کم کن. تمام حواست به غذات باشه، وقتی سیری، عصبانی ای، جلو تلویزیون یا کتابی یا داری حرف میزنی ابدا غذا نخور چون اندازش از دستت در میره.

ورزش هم روزی نیم ساعت پیاده روی کافیه. لازم نیست حتما پول خرج کنی بری باشگاه.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

بچه چی؟الان ب شوهرم بگم میخوام لاغرکنم حدالق ۵مابعداقدام کنیم ب بچدارشدن قاطی میکنه خل میشه

اخه با این وزنم بارداربشی شرایطتت خیلی سخت میشه واسه بارداریت حداقل باید لاغر کنی بعد اقدام

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
بیشترتوصیح بده فک کنم خیلی بلدی

عزیزم باشه :)

همه ی چاق شدن و لاغر شدنا ریشه ی عصبی دارن. اول ببین سر چی پر خوری میکنی. ناراحت میشی؟ وقتایی که عصبانی ای؟ اون ناراحتیه رو کم کن. بجای غذا اول یکم آب بخور. یه دوری بزن دور خونه. بعد دوباره فکر کن ببین واقعا غذا میخوای؟

عالی بود ولی ازشوهرم میترسم اون بچه میخواد

از چند وقت قبلش باید فکر میکردید لاغری چند ماهی طول میکشه تو بارداری شاید تا ۲۰ کیلو هم اضافه کنید خطرناکه و خیلی اذیت میشید حتما برید دکتر تغذیه و ورزش کنید

ادم گاهی عصبی گرسنه ست. این واقعا از طرف معدش نیست. قرار نیست ما غذا بخوریم که نگرانیمونن رفع شه. سعی کن برای رفع ناراحتیات راه دیگه ای مثل موزیک یا مدیتیشن یا تماشای فیلم یا هرچی که دوست داری پیدا کنی. هروقت دلت خوراکی خواست اول فکر کن واقعا این معدمه؟ یا مغزمه؟

تاحالا غذا خوردن بچه های کوچیک رو دیدی؟ بدون دغدغه بشقابشونو نصفه میذارن میرن. اما ادمای بزرگ میگن ممکنه اصراف شه و تا تهش میخورن خب چاق میشن. بچه ی کوچیک غریزی وقتی سیر میشه از سر سفره بلند میشه. بعد مثلا یک ساعت بعد برمیگرده باز یکم میخوره.