2777
2789

خیلی زیاد جلوی همه برقصه و پاک باشه ولی از سر ندونستن مثلا وایسه به پسرا نگاه کنه جلو همه تو چند تا عروسی هم تکرار کنه کارشو بعد خودش بعد از چند سال بیاد بگه من نمیدونستم که همه دارن منو میبینن شهرمونم کوچیکه بگه عذاب میکشم خجالت میکشم شما چی بهش میگین چیکار میکنین

اون دختر من بودم خودم بودم که الان همه اونا یادم میان و دارم عذاب میکشم دلم میخواد برم به مامانم بگم چرا تو اینچیزا رو به من نمیگفتی😭😭😭😭

خیلی دارم عذا میکشم خیلی پخمه ام انگار هر جا میرم حواسم به محیطم نیست حواس پرتم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم دیگه گذشته چند سالش بوده؟ بگو دیگه کسی الان یادش نمیاد و خودشونم از این چیزا داشتن

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

اون دختر من بودم خودم بودم که الان همه اونا یادم میان و دارم عذاب میکشم دلم میخواد برم به مامانم بگم ...

بابا بچه بودی اصلا فک نکن بهش دهن مردوموکه نمیشه بست،مهم نباشه برات عزیزم اصلااااابهش فک نکن

فسونست و فسانهست...

میگم خجالت نکش اون موقع لذتش رو بردی و شادی کردی هرکی هم حرف مفت بزنه خودم میزنم تو دهنش . بهش یاد م ...

😭😭😭اخه خیلی هم زشت میرقصیدم و اینم بگم 14 سالم بود

الان 20 سالمه دارم برای کنکور میخونم این فکرا همش میان تو ذهنم😭😭

بوووو اصلا کسی الان یادش نیستبعدم دختر نوجوون رو همه به چشم بچه میبینن

اخه من قدم بلند بود بچه نبودم

بعدم الان که بزرگ شدم اگه فامیل دوباره بشینن اون فیلما رو نگاه کنن میگن عه نگا دختره فلانیه😭😭

😭😭😭اخه خیلی هم زشت میرقصیدم و اینم بگم 14 سالم بودالان 20 سالمه دارم برای کنکور میخونم این فکرا ه ...

عمرا کسی تو رو یادش باشه

و اکثرا تو اون س همینن

این فکرا میاد تو ذهنت که نذاره درس بخونی

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

😭😭😭اخه خیلی هم زشت میرقصیدم و اینم بگم 14 سالم بودالان 20 سالمه دارم برای کنکور میخونم این فکرا ه ...

وسواس فکری میگیری ها این فکرای مسخره چیه میکنی.

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز