2777
2789
عنوان

چرا همش میگید طلا نفروشیااااااا

243 بازدید | 24 پست

یکی میاد ماشین بخره میگید طلا نفروشیاااا

یکی میاد کابینت بزن طلا نفروشیا

یکی میاد دماغ عمل کنه طلا نفروشیا

یکی میاد خونه بخره طلا نفروشیا

طلا رو نگهداره تا کی؟

پس کی لذتشو ، استفادشو ببره

طلا واسه روز مباداس

یعنی وقتی پول داشتی اما لازمش نداشتی بری طلا بخری

وقتی پول لازم داشتی اما یه قرونم نداشتی بری طلارو بفرشی

مگه چقدر میخوایم عمر کنیم

خوشبحالتون که اینقدر این دنیارو جدی گرفتید و فکر میکنید چند صد سال قراره بمونید تو این دنیا

یارو شب میخوابه صبح دیگه بیدار نمیشه

یارو صحیح و سالم میره بیرون دیگه برنمیگرده

اونوقت به فکر چندسال بعد هستین؟

از یک ثانیه یا یک ساعت یا یک هفته بعدمون خبر نداریم

واسه کامپوزیت دندونم طلامو فروختم

صد و پونزده میلیون

طلا اون موقع گرمی هشت و پونصد بود

وقتی همش میرفت بالا دو سه هفته بعد از فروختن گفتم کاش نمیفروختم و فلان

بعد با خودم گفتم دزد که نبرده

تو بیابون که ننداختم

خرج خودم کردم

دل خودمو شاد کردم

همین کافیه

مگه من چقدر میخوام در این تن زنده بمونم

فکر آینده رو بکنید

ولی نه در حدی که تمام فکر و ذکرتون نگهداشتن چیزی باشه که هیچ استفاده ای ازش نمیشه کرد

اونی که ماشین نداره تو سرما با زن و بچه سواره النگو بشه بره فلان جا

به هر حال من از جمع کردن زیادی مخالفم

واسه خودتون خرج کنید

اول عاشق خودتون باشید بعد مال دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین دقیقا مثل خواهرشوهر من لباسای خودشو بچش مال مردم و ۱۰ سال پیشه ۲۴ ساعته خونه مادرشوهرم میخورن میخوابن ک خرج نکنن همه دندوناش خرابه کلی بیماری داره و و و تا دلت بخواد همش طلا میخره اخه چه فایدهههه😂😂😂

...

🤣🤣چون ممکنه موردی واجب تر پیدا بشه

هیچ مورد واجبتری از خوده ادم نیست

اونی که طلا رو به امید این نگه میداره که بلکه با این گرونی چهار روز دیگه واسه نون شب محتاج بشیم همون محتاج خواهد شد

چن ادم به هرچی فکر کنه همون براش اتفاق میفته

به نظر من هرموقع نیازش داری بفروش این اصلا به کسی ربطی نداره که تو میخوای کی بفروشی یا نفروشی

من الان گوشت تو یخچالم نیست بچه هامم گرسنه ان ده تا النگو تو دستمه کدوم کار به نظرت درسته؟بفروشم شکم بچه مو سیر کنم یا همچنان طلا تو دستم باشه؟

دندون درد دارم طلا هم دارم چیکار کنم بفروشم یا نگهش دارم؟بله اینکه بفروشی یا نفروشی بستگی ب نیازت داره

خودم سال ۹۷ ی ربع سکه فروختم به مبلغ ۸۰۰ هزار تومن با پولش رفتم یخچالمو پر کردم چون شوهرم بیکار شده بود الانم دلم میسوزه ولی گذشته رفته دیگه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
هیچ مورد واجبتری از خوده ادم نیست اونی که طلا رو به امید این نگه میداره که بلکه با این گرونی چهار رو ...

درسته

ولی همیشه این استرسه تو ذات ادمه که نکنه کار واجب تری پیش بیاد

با خداباش پادشاهی کن
هیچ مورد واجبتری از خوده ادم نیست اونی که طلا رو به امید این نگه میداره که بلکه با این گرونی چهار رو ...

چند وقت دیگه باید طلاهامونو بفروشیم شکم سیر کنیم حالا ببینید کی گفتم طلاهامونو میفروشیم گوشت میخریم و برنج

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
تنها جایی که دیدم همین سایت پول داری طلا بخر پس اندازکن طلا بخر بین خودت وخرید طلا ،طلا بخر .کلا طلا ...

به چه درد میخوره

وقتی حاضر نشی طلارو واسه چیزی که الان ذوقشو داری بخریش الان ذوقشو داری انجامش بدی نفروشیش و خرج ذوق و شوق الانت نکنی

فکر میکنی این بشر چند سال بعد دوباره همون ذوق رو خواهد داشت

نه والا

چند وقت دیگه باید طلاهامونو بفروشیم شکم سیر کنیم حالا ببینید کی گفتم طلاهامونو میفروشیم گوشت میخریم ...

اره دقیقا چون انقد مواد غذایی داره میره بالا که حقوق دیگه کافی نیست فقط باید هرچی داریم و نداریم بدیم برای اینکه از گشنگی نمیریم البته من هیچی ندارم😐

...