دو هفته پیش ماشینمون رو زبونی به یه آشنای خیلی نزدیک سیصد دادیم ولی هنوز نه پولی رد و بدل کردیم نه سند زدیم فقط ماشینو دادیم بهش تا چند روز دیگه که پول بده ...حالا یهو ماشینمون صد ملیون رفته روش ..شوهرم که عین خیالش نیست من خیلی حالم بده ..بنظرتون عدل و انصاف این وسط چی هست؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فقط میخوام بدونم انصاف از دید یکی که بیرون قضیه هست چیه ..وگرنه حرفی نمیتونم بزنم فقط دارم خود خوری ...
والا چی بگم عزیزم واقعا نمیشه راجب این موضوع نظرداد شما بهش دادی ماشینوینی معامله تموم شدست ولی خب پولی نگرفتی اینجاحق داری ولی خب چون حرف زدی دیگ اونم حساب کرده روحرفتون واقعا باورکن نمیتونم نظر بدم من خودم طلاهامو فروختم خونه خریدیم فک کن امروز دادم طلا فروش بهمم پولی ندادگفت تاپس فردا هرشب یه مقدارمیزنم ماهم قبول کردیم فرداش گرمی ۵۰۰ اومد روش اماچون حرف زده بودیم نمیشد کاری کردمنم مثل تو خیلی ضررکردم اشتباه کردم طلادادم واسه خونه خیلی اشتباه