عزیزم با مطالعه و مقایسه خودم و خیلی از خانومای فامیل و دوستانم و شنیدن حرفاشون... به این نتیجه رسیدم که اونایی که زایمان طبیعی میکنن اون حس مادر شدن و زایمان کردن رو کاملا تجربه میکنن اما وقتی سزارین میشی اون لحظه زیبا رو هیچ وقت تجربه نمی کنی .فک کن بی حسی و جراحیت میکنن و بعد که بچت رو میدن بغلت اصلا باور نمیکنی از بدن تو خارج شده باشه چون نه دیدی نه حس کردی .تازه بعدشم حالت بده بخاطر عوارض بی حسی و یک شب که کلا انگار بیهوشی از درد و مسکن و حواست نمیتونه به بچه ای که تازه اومده باشه و بعدا که یادت بیاد عداب وجدان میگیری .موقع سزارین انگار بدن هنوز وارد اون مرحله نشده و مثل یه میوه کال چیده شده و به بدن اجازه ندادی تا هورمونهاشو به ترتیب و به میزان لازم ترشح کنه و فک میکنم از نطر روحی و روانی رو ادم تاثیر میزاره و حتی رو ترشح شیر بعد زایمانم تاثیر میزاره .از نطر طب سنتی هم میگن سزارین خصوصا برای زنانی که طبع سرد دارن خیلی عوارض داره . مادرم بارها زایمان طبیعی کرده و ماشاء الله از نظر زنانگی خیلی سالمه ومیگه هر بار که از زایمان برمیگشتم حس میکردم از نو متولد شدم . من سزارین کردم وقتی برگشتم خونه حس کسی رو داشتم که خودش زخمیه و اصلا نمیتونستم اونجوری که باید به بچه توجه کنم و خیلی طول کشید تا شیرم بیاد و ....
به نظرم تو هر دوش زیبایی رو ممکنه تا حدودی از دست بدی اما این بهای مادر شدنه و واقعا اون قدرها اهمیت نداره و قابل ترمیمه