2777
2789

اگه از اول میدونستم سز میشم انقدر استرس زایمان طبیعی نمیگرفتم ،من خودم توو تاپیک های قبل از زایمان اگه بخونید میگفتم فقط طبیعی ، با نظریه های سزارین بحث میکردم ، 

وای خدا دماغ گفتی دماغم درد گرفت😲  من خودم سز کردم میدونی چیه هردوش بده

😊اره واقعا🙂دردو از هر طرف بنویسی درده

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تولوخدا بيشتر توضيح بده منم طرفدار طبيعي ام

عزیزم با مطالعه و  مقایسه خودم و خیلی از خانومای فامیل و دوستانم و  شنیدن حرفاشون... به این نتیجه رسیدم که اونایی که زایمان طبیعی میکنن اون حس مادر شدن و زایمان کردن رو کاملا تجربه میکنن اما وقتی سزارین میشی اون لحظه زیبا رو هیچ وقت تجربه نمی کنی .فک کن بی حسی و جراحیت میکنن و بعد که بچت رو میدن بغلت اصلا باور نمیکنی از بدن تو خارج شده باشه چون نه دیدی نه حس کردی .تازه بعدشم حالت بده بخاطر عوارض بی حسی و یک شب که کلا انگار بیهوشی از درد و مسکن و حواست نمیتونه به بچه ای که تازه اومده باشه و بعدا که یادت بیاد عداب وجدان میگیری .موقع سزارین انگار بدن هنوز وارد اون مرحله نشده و مثل یه میوه کال چیده شده و به بدن اجازه ندادی تا هورمونهاشو به ترتیب و به میزان لازم ترشح کنه و فک میکنم از نطر روحی و روانی رو ادم تاثیر میزاره و حتی رو ترشح شیر بعد زایمانم تاثیر میزاره .از نطر طب سنتی هم میگن سزارین خصوصا برای زنانی که طبع سرد دارن خیلی عوارض داره . مادرم بارها زایمان طبیعی کرده و ماشاء الله از نظر زنانگی خیلی سالمه ومیگه هر بار که از زایمان برمیگشتم حس میکردم از نو متولد شدم . من سزارین کردم وقتی برگشتم خونه حس کسی رو داشتم که خودش زخمیه و اصلا نمیتونستم اونجوری که باید به بچه توجه کنم و خیلی طول کشید تا شیرم بیاد و ....

به نظرم تو هر دوش زیبایی رو ممکنه تا حدودی از دست بدی اما این بهای مادر شدنه و واقعا اون قدرها اهمیت نداره و قابل ترمیمه

ورزش میکردی قبل از بارداری؟

نه اصلا ولی تو بارداری خیلی پیاده روی میکردم که زایمانم اسون شه ولی من کلا بد زایمانم ان شالله شما خوب وزود زایمان کنی 

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
لرهفته 24 یعنی 5 ماهه😯مگه میشه

خب زنده نموندن که...شش ماهه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
احسنت چقدر حس خوبي دادي بهماينو سيو كردم براي شوهرمم بخونم💋🙏🏻

ممنونم عزیزم .ان شاء الله که هر طور خدا صلاح دونست شما هم به همون روش با سلامتی و شادی زایمان میکنی . مادر و پدر شدنتون پیشاپیش مبارک

مرسي عزيزم خيلي واسه استرساي ما ماماناي باردار كمك كنيد🙏🏻😍😍😍

من خودم هفت سال پیش که میخواستم زایمان کنم ماه های اخر هر شب با استرس اینکه چجوری میخام زایمان کنم و چی میشه میخوابیدم .در حالیکه این افکار بیهوده بود و خدا خودش همه چی رو به بهترین شکل پیش میبره .باید به خودش سپرد و بیخیال بود .چون در واقع ما وسیله هستیم .خداست که بچه ها رو به دنیا میاره

عزیزم با مطالعه و  مقایسه خودم و خیلی از خانومای فامیل و دوستانم و  شنیدن حرفاشون... به ای ...

ممنونن از توضیحات خوبت خانمی. خیلی خوب بود. دلگرم کنند ه و آرامش بخش

اگه از اول میدونستم سز میشم انقدر استرس زایمان طبیعی نمیگرفتم ،من خودم توو تاپیک های قبل از زایمان ا ...

منم از همین می ترسم که درد و استرس و بکشم آخرشم سز شم

من خودم هفت سال پیش که میخواستم زایمان کنم ماه های اخر هر شب با استرس اینکه چجوری میخام زایمان کنم و ...

منم ته دلم میگم خدا کمکم می کنه. خودشم راضی یه عذاب کشیدن بنده هاش نیست.ولی یه سری حرفا دیونه کنندست