2777
2789
عنوان

چی برای ترک پا خوبه❓🥲🦶🏻🦶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
از کمبود ویتامین هم هست قبلا جوراب می پوشیدم و کلی کرم میزدم خوب نمیشد مولتی ویتامین مصرف میکنم پوست ...

اره چون من پوست بدنمم خیلی خشک شده

چه مولتی ویتامینی میخوردی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چون من پوست بدنمم خیلی خشک شدهچه مولتی ویتامینی میخوردی؟

دکتر گفت از کمبود آهن و ویتامین گروه ب

آهن و ب کمپلکس

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

مولتی ویتامینت اسمش چیه؟

چندتا ویتامین تجویز کرد

ب کمپلکس

امگا ۳

D3

ویتامین C

زینک

کلسیم

آهن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

کرم پا جیو کرم ثمینویتامین هم استفاده کنید البته اگه ازمایش بدی ببینی کمبود داری یا نبا خیال راحت می ...

میدونم ویتامین دی ندارم

کرم جی هم خیلی شنیدم میخرمش ولی امیدوارم مثه تعریفاش باشه🥲😂

دکتر گفت از کمبود آهن و ویتامین های گروه ب هستب کمپلکس و آهن میخورم با چندتا ویتامین دیگه D3کلسیم ام ...

زینک دارم فقط

به نظرت ایرانیو خارجیش فرق میکنه؟من اصلا حس خوبی به ایرانی ندارم نمیدونم

میدونم ویتامین دی ندارمکرم جی هم خیلی شنیدم میخرمش ولی امیدوارم مثه تعریفاش باشه🥲😂

من دو باری استفاده کردم راضی بودم.

ولی در طول روز سعی کن جوراب بپوشی

ن بخاطر این کرم

کلا

زینک دارم فقطبه نظرت ایرانیو خارجیش فرق میکنه؟من اصلا حس خوبی به ایرانی ندارم نمیدونم

دکتر که به من گفت فرقی نداره