2777
2789
عنوان

پسر خیلی مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه فک نکنه سرکاریه چون یهو یکی بهت پیام بده که ۹ساله دوست دارم طرف فک میکنه ایسگا گرفتنش.

نه واقعا اينطوري نيست اين چيزا شوخي بردارنيست داره آناليز ميكنه چي بهت بگه يكم خوددار باش

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

دیگه الان گفتی و نمیتونی اس ام اس رو پس بگیری. قبلش با ما مشورت نکردی تا بهت بگیم چیکار کنی. حالا که ...

خب تا کی پیام ندم بهش یک روز تمام که منتظر جواب پیامم هستم که کی جواب میده ببین متن پیامم خیلی بد بود گفتم سلام گفتن این حرفا خیلی سخت بود چون غرورم اجازه نمیداد ولی دیگه نمیتونم بیشتر از این تو دلم نگه دارم میخام بگم من ۹ساله که دوست دارم محمد همین بعد فرستادم اصلا جواب نداد

خب تا کی پیام ندم بهش یک روز تمام که منتظر جواب پیامم هستم که کی جواب میده ببین متن پیامم خیلی بد ...

یه هفته صبر کن. احتمالا شوکه شده نمیشه که یهو جواب بده.

اگه تا یه هفته جواب نداد کامل از ذهنت بیرون کن. شاید اون یکی دیگرو دوس داشته باشه یا تو دختر دلخواهش نباشی.

ببین پیامت خیلی واضحه و کاملا حستو رسونده دیگه متوجه نمیشم هدفت چیه که بخوای دوباره پیام بدی. اون فهمیده الان. دوباره گفتنش برا چیه؟ گفتی دیگه بهش.

یه هفته صبر کن. احتمالا شوکه شده نمیشه که یهو جواب بده.اگه تا یه هفته جواب نداد کامل از ذهنت بیرون ک ...

ببین محمد اصلا به هیچ عنوان منو نمیشناسه درسته موقعیتش خیلی عالیه ولی خب خدا رو شکر از لحاظ قیافه خیلی قشنگترم ازش تو رابطه اصلا نی سوالم اینکه چرا اصلا پیگیر پیام نشد جواب نداد حتی نگف شما؟

ببین محمد اصلا به هیچ عنوان منو نمیشناسه درسته موقعیتش خیلی عالیه ولی خب خدا رو شکر از لحاظ قیافه خی ...

خب میگی نمی شناسدت. خودت اگه یه آدم ناشناس پیام اینجوری بهت بده پیگیرش میشی مگه؟ ما هم نمیشناسیم اونو و نمیدونیم چجور آدمیه. ولی من فکر کردم تو رو میشناسه. اگه نمیشناسه پس از کجا بفهمه تو کی هستی ؟ ینی خودتو معرفی نکردی؟

فقط یه آدم کم عقل پیامای ناشناس رو جواب میده. روزی صد تا پیام ناشناس ممکنه بیاد مگه باید همرو جواب داد

خب میگی نمی شناسدت. خودت اگه یه آدم ناشناس پیام اینجوری بهت بده پیگیرش میشی مگه؟ ما هم نمیشناسیم اون ...

درسته من از اول گفتم اونو منو نمیشناسه چون اصلا معرفی نکردم خودمو هول شدم سریع پیام دادم واسه همینه میگم شاید فک کرده ایسگا گرفتنش که جواب نداد برای همین میگم بنظرت زنگ بزنم درست حسابی همه چیز رو بهش توضیح بدم

درسته من از اول گفتم اونو منو نمیشناسه چون اصلا معرفی نکردم خودمو هول شدم سریع پیام دادم واسه همین ...

والا نمیدونم چی بگم به خیلی از عوامل بستگی داره و نمیشه نظر قطعی داد. به نظرم با مامانت مشورت کن و اگه با مامانت سختته، حداقل به خواهرت بگو و مشورت کن. بدون مشورت با کسی که هردوتون رو میشناسه جلو نرو. به هر حال دو تا عقل بهتر از یه دونه عقل کار میکنه. من نه شمارو میشناسم نه اون آقا رو و اینجوری نظر دادن سخته