2821
2789

من تاپیکتون رو خوندم

اگ همچین حسی دارید مطمئن باش اینو خدا خاسته

ینی خدا نخاسته شما رو از دست بده خیلی دوستون داره

مطمئنم انسان خوبی هستین

فقط گاهی چیزای اشتباه باعث میشه ما از خدا دور بشیم

شما راه درست رو انتخاب کردی

ملا و فلان رو ول کنید

قران رو با معنی بخون ببین خدات چی گفته وچی ازت خاسته

اون۵۰ درصد هم شکه هنوز مطمئن باش کار شیطانه

انشالله ک راه درست رو انتخاب میکنی

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تاپیکتون رو خوندماگ همچین حسی دارید مطمئن باش اینو خدا خاستهینی خدا نخاسته شما رو از دست بده خیلی ...

مرسی عزیزم❤

دلم میخواد صبح برای نماز بیدار شم ولی هیچی ندارم😅

🐈🐕🌙💖

مرسی عزیزم❤دلم میخواد صبح برای نماز بیدار شم ولی هیچی ندارم😅

یه تیکه سنگ تمیز بزار

دیگه چیزی،نمیخاد تا انشالله بگیری

ولی قشنگم الان ک خدا صدات زده مبادا بزاری شیطان برنده بشه.

راه حق رو برو انشالله ک ثابت قدم و عاقبت بخیر میشی گلم

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

یه تیکه سنگ تمیز بزار دیگه چیزی،نمیخاد تا انشالله بگیریولی قشنگم الان ک خدا صدات زده مبادا بزاری شیط ...

یه سوال

سرچ کردما ولی دوتا جواب اورد

بعد نماز مغرب بلافاصله میشه عشا رو خوند؟یعنی در حد 5 دیقه فاصله بینشون باشه

🐈🐕🌙💖

یه سوالسرچ کردما ولی دوتا جواب اوردبعد نماز مغرب بلافاصله میشه عشا رو خوند؟یعنی در حد 5 دیقه فاصله ب ...

بله عزیزم میشه

من چقد ذوق میکنم از انتخابتون😍🥰