2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 5152 بازدید | 390 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی موجودات بی ازاری هستن 😂تاالان ن بی احترامی کردن ن تیکه ن بحث و قهرو ....دیگ روز زن بود گفتم ی ...

وای جرررررر مث مایی توام پس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ادم شوخی هستی خوشم اومد ازت دمت گرم🫡🫡😂😂😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اسی پروف خودتی درسته؟ماشالله خیلی نازو زیبایی ولی یسوال ،صاحب اون اتلیه چرادعکس گاندی و شجریان و گذاشته پشت عردس داماد؟خواسته فضای شعرو ادبیات درست کنه یا فضای همبستگی و زیر بار ظلم نرفتن؟هرفش چی بوده🫢🤭

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
فدات عزیزم بخدا میگم روحیت عوض بشه منم عوضی میشم بخندی خخخ

اررره والا خوب کاری میکنی دمت گرم عشقمییی😍😍😍😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اسی پروف خودتی درسته؟ماشالله خیلی نازو زیبایی ولی یسوال ،صاحب اون اتلیه چرادعکس گاندی و شجریان و گذا ...

اره خودمم عشقم😂

واقعا تا حالا نگا نکردم پشتمون کی بوده🤣گاندیه مگه؟🤣نبابا باغ بود توی گلخونه بودیم وای کور شدیم انقد افتاب شدید بود اونجا ولی خیلی خوب بود اون روز من همش قهرمیکردم🤣🤣🤣🤣همسرمم دنبالم ک اشتی کنم🤣

دیدی چقد شبیه ت بود مخصوصا دماغش😂

غلط کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای نخندون بینیم کش میاد🤣🤣🤣🤣🤣

اره خودمم عشقم😂واقعا تا حالا نگا نکردم پشتمون کی بوده🤣گاندیه مگه؟🤣نبابا باغ بود توی گلخونه بودیم ...

خب پس همون گاندی رو گذاشته ،ک شوهرت دوزاریش بیفته نباید زیر بار زور بره ،خواسته شوهرت زندگی گاتدی رو بخونه و قیام کنه😂یا شجریانو گذاشته از در دوستی و شعر و عاشقی وارد بشه تااشتی کنی 🤣

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢