2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 5152 بازدید | 390 پست
چطوری عچقم؟افرررین😂😍

خوبم بخوبیت جیگرر 😘خودت خوبییی

بارونه شدیدددد

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوبم بخوبیت جیگرر 😘خودت خوبییی بارونه شدیدددد

مرسیییی مهربونممم😍😍واااای خوش بحالتتتت کیف کن جای منم کیف کن عاشق بارووونم🥹🥹🥹

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

حخخخخ ن صب کن حالا چ پزی بده نازی ... خواهشا برا من عکس نفرستی از دماغت خخخ

🤣🤣🤣🤣🤣وای ملک بااین دماغدیشب ی عالمه بالا اوردم😐

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣🤣وای ملک بااین دماغدیشب ی عالمه بالا اوردم😐

العییییی الهییییی ممد نبوووودی ببینییییی ناززززی داااااغوووونههههه مثثثثث خرررپشیمووونه خخخ با اهنگ بخون

@ملکه70

من زلیخا و تو یوسفمی❤️

العییییی الهییییی ممد نبوووودی ببینییییی ناززززی داااااغوووونههههه مثثثثث خرررپشیمووونه خخخ با اهنگ ...

🤣🤣🤣🤣

نه از سرم میوفتی نه از چشمانم کجای دلم نشسته ای که جایت این قدر امن است

العییییی الهییییی ممد نبوووودی ببینییییی ناززززی داااااغوووونههههه مثثثثث خرررپشیمووونه خخخ با اهنگ ...

وااای اره بخداااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای نخندون سگ توروحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣پره های بینیمو تو کش اوردی عوصی🤣🤣🤣🤣🤣🤣