2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 5152 بازدید | 390 پست
داداشمو 😂🥺

واااای تو ک صد البته😂😂😂قربون داداشا برم من😍😍😍خداحفظش کنه هلن جانم😍😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااای تو ک صد البته😂😂😂قربون داداشا برم من😍😍😍خداحفظش کنه هلن جانم😍😍

هی مثل تو ک نیس عشقت کنارت بوده🤣🤣🤣

مرسی قلبممم همچنین داداشای توم🦋

کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🦋🌱 درخواست ندین

هی مثل تو ک نیس عشقت کنارت بوده🤣🤣🤣مرسی قلبممم همچنین داداشای توم🦋

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قلبونت بلمم ی دونه دارم کلا😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

وای وای وای تو عروس بیاری چ شووود انقد عاشق پسرتی😍😍😍😍😂خدا حفظش کنه گلم🥰😍😍

از اون بیشتر عاشق عروسم میشم از هر چیزی بهترینشو واسه عروسم میخوام چی بهتر از این که شاهد خوشبختی بچه ات باشی😍🤩

ممنونم عزیزم خدا حفظ کنه عزیزانت رو🙏

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

از اون بیشتر عاشق عروسم میشم از هر چیزی بهترینشو واسه عروسم میخوام چی بهتر از این که شاهد خوشبختی بچ ...

ای جوونممم پس خوشبحال عروست میشه 😍🥰فداااتممم😘😘😘😘

عکس بود..

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 به شدت فمنیستم پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

بابام😂

وااااای چ باااحال من همیشه بابامو چک و چکاری میکتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣شلوارشو میکشم پایین وای🤣🤣🤣لپشو میکشممم توام اینجوری یا ن؟😂