2777
2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 5176 بازدید | 390 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدایی موجودات بی ازاری هستن 😂تاالان ن بی احترامی کردن ن تیکه ن بحث و قهرو ....دیگ روز زن بود گفتم ی ...

وای جرررررر مث مایی توام پس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ادم شوخی هستی خوشم اومد ازت دمت گرم🫡🫡😂😂😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اسی پروف خودتی درسته؟ماشالله خیلی نازو زیبایی ولی یسوال ،صاحب اون اتلیه چرادعکس گاندی و شجریان و گذاشته پشت عردس داماد؟خواسته فضای شعرو ادبیات درست کنه یا فضای همبستگی و زیر بار ظلم نرفتن؟هرفش چی بوده🫢🤭

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
فدات عزیزم بخدا میگم روحیت عوض بشه منم عوضی میشم بخندی خخخ

اررره والا خوب کاری میکنی دمت گرم عشقمییی😍😍😍😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اسی پروف خودتی درسته؟ماشالله خیلی نازو زیبایی ولی یسوال ،صاحب اون اتلیه چرادعکس گاندی و شجریان و گذا ...

اره خودمم عشقم😂

واقعا تا حالا نگا نکردم پشتمون کی بوده🤣گاندیه مگه؟🤣نبابا باغ بود توی گلخونه بودیم وای کور شدیم انقد افتاب شدید بود اونجا ولی خیلی خوب بود اون روز من همش قهرمیکردم🤣🤣🤣🤣همسرمم دنبالم ک اشتی کنم🤣

دیدی چقد شبیه ت بود مخصوصا دماغش😂

غلط کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای نخندون بینیم کش میاد🤣🤣🤣🤣🤣

اره خودمم عشقم😂واقعا تا حالا نگا نکردم پشتمون کی بوده🤣گاندیه مگه؟🤣نبابا باغ بود توی گلخونه بودیم ...

خب پس همون گاندی رو گذاشته ،ک شوهرت دوزاریش بیفته نباید زیر بار زور بره ،خواسته شوهرت زندگی گاتدی رو بخونه و قیام کنه😂یا شجریانو گذاشته از در دوستی و شعر و عاشقی وارد بشه تااشتی کنی 🤣

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢