2777
2789
عنوان

پوشک نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 30 پست

منم پسرم ۹ ماهشه همش پمپرز استفاده کردم هرچی به شوهرم میگم یه مارک دیگه بخر قبول نمیکنه ولی گرون درمیاد 

سر اولی مولفیکس ترک استفاده میکردیم خوب بود الان ایرانی شده کیفیتش بد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا مولفیکس میگرفتم ولی جدیدا بد شده وقتی یه کم ادرار توش میمونه انگار سنگ یه چیزی توش سفت میشه مای بی بی هم گرفتم یه بسته گرفتم خوب بود بسته بعدی عکس روی پوشک فرق داشت کیفیتشم خوب نبود بارلی گرفتم خوب بود فعلا میخوام بارلی بگیرم

آره دیگه بدیش اینه وقتی پمپرز و پریما استفاده میکنی دیگه هیچ مارکی به دلت نمیشینه 👍

واقعا همین طوره حالا مای بی بی روامتحان میکنم ببینم چطوره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم اگه خوب بود بگو منم بگیرم 👍😊

چشم حتما همین جا میگم بعدا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممنون عزیزم 😙

سلام دوست عزیزم 

من سه بسته پوشک مای بی بی استفاده کردم خوب بود قرار بود خبربدم فقط پمپرز سایز ۵ میگیرم اینو ۴ پلاس میگیرم

ایرانیا هر چی استفاده کردیم یا حساسیت داشته یا نم میده

من درتوان دیگه نیست واقعاخارجی بخرم شده بسته ای ۱۱۰ اونم به زور گیرمیاد