2777
2789
عنوان

مرد کاکولد

520 بازدید | 14 پست

سلام .من با یک آقا تو دوره آشنایی هستم.ایشون قبلاً ازدواج کرده بودم و بعد سه سال طلاق گرفتن.

چیزایی که میگفتن برام غیر ممکن بود یکجورایی تو مایه های فیلم ترکی بود.

الان تقریباً یک سه ماهی هست که داریم آشنا میشیم.تو حرفاشون متوجه شدم ایشون هیچ غیرتی ندارن.مثلا تعریف میکردن که دوست پسر سابق همسرشان چندین بار میومدن خونه ایشون و همسرشان و شبم اونجا می موندن و حتی الآنم باهاشون دوست اند!

نمی فهمم این همه بیغرتی چطور ممکن .من خودم امکان ندارن بتونم پارتنر سابق همسرم تحمل کنم ایشون که مرد و معمولاً مردها حساس ترند چطور می دونه قبول کنه؟

من سوالم اینه این واقعاً از نظر من رد فلگ .امکان ندارن یک آدم عادی اینجوری باشه.

نظرتون چیه این الان اختلاف فرهنگی؟یا واقعاً مشکلی چیزی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیلی عجیب ومرموزی چرا حسم میگه مردی نه زن

والا شما که از روی این چند تا خط می تونی تشخیص جنسیت بدی مرموز تری :)

ولی سوال داشتن درباره مرزهای یک رابطه عجیب نیست واقعاً

خب خودت چی فکر میکنیمنظورم اینه عقلت چی میگه؟

از نظر خودم صد در صد یا ایشون دچار دلبستگی اجتنابی بی تفاوت نمایی یا اینکه کلا دیدش به روابط با من فرق میکنه.فقط خواستم ببینم نظر بقیه آدم ها تو جامعه چجوریه تا من با بقیه ناهمسو هستم یا ایشون.

والا شما که از روی این چند تا خط می تونی تشخیص جنسیت بدی مرموز تری :)ولی سوال داشتن درباره مرزهای یک ...

من حسم گفتم قصد هم ندارم باعث ازارت بشم ولی اگر واقعا راست باشه چرا کات نکردی اومدی تاپیک زدن

از نظر خودم صد در صد یا ایشون دچار دلبستگی اجتنابی بی تفاوت نمایی یا اینکه کلا دیدش به روابط با من ف ...

با همین یه یه پاراگراف نمیشه گفت اجتنابی

ولی اینی که نوشتی خیلییی بده

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!