2777
2789
عنوان

مهمونی شب یلدا زورکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جونت زنگ بزن بگو از چهارپایه افتادم دستم موند زیرم تاندونم ورم کرده(برای من تو باشگاه اینطوری شد )و یه مچ بند ببند به دستت ،مهمونیو بنداز خونه یکی دیگه بگو برای آشپزی سعی میکنم بیام و باشم(چون میگن دستپختت خوبه)ولی کارای اصلی رو نمیتونم انجام بدم ،همسرت حق داره واقعا ،من خودم باشم که واقعا ناراحت میشم

دقت کردم ما زنها هرچی میکشیم بیشتر از سمت خودمونهاسم فامیل شوهر بد در رفتهبگو نمیتونم پولو برگردون ک ...

دقیقا همینطوره خیلی وقت ها خانواده شوهر اینقدر جرات ندارن بیان خونه عروس😄😄

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

دور از جونت زنگ بزن بگو از چهارپایه افتادم دستم موند زیرم تاندونم ورم کرده(برای من تو باشگاه اینطوری ...

باید همین کار کنم حاضرم درست کنم ببرم اما آماده کردن خونه خیلی سخته

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله عزیز به فکر خودت و همسرت باش مخصوصا همسرت راضی نیست و ناراحت میشن برای خ ...

سلام ممنونم عزیزم از نظرتون واقعا هر چی میکشم از اینه که روم نشد از اول بگم شرایطش ندارم

عجب چرا رک نمیگی اصلا نباید یه درصدم شک کنی که بگی بیان یانه .دختر خوب چرا داری هم خودتو اذیت میکنی هم همسرتو اصلا مادرتون باید بهشون بگه برن خونه ی اونا یا مادربزرگتون.وای چرا آخه.من دخترمو ۱۸سال پیش با روش آی یو آی باردار شدم خیلی اذیت شدم چقدر آمپول چقدر دارو مخصوصا استرسش دوباره ۹سال پیش اقدام کردیم .اونم به اصرار دخترم که من تنهام دوباره رفتم تهران دوره ی درمانو سروع کردم.هزینه هاش به کنار سری دوم انگار هم بخاطر سنم هم شرایط روحیم خیلی اذیت شدم دکتر دوهفته استراحت داد هفته ی دوم به بهانه یه لباس خریدن واسه دخترم رفتم بیرون واومدم زحماتم به باد رفت .

دقیقا همینطوره خیلی وقت ها خانواده شوهر اینقدر جرات ندارن بیان خونه عروس😄😄

بنظر من اینطوری بهتره به شخصه به من حس امن و بهتری میده.

منم اوایل ازدواج مثل شما با خانوادم رودروایستی داشتم ولی کم کم که بچه دارشدم و کلا عاقلتر شدم حریمهارو مشخص کردم البته محترمانه و با سیاست.

الان خداروشکر راحتم

شما هم تمرین کن،اوایل شاید کمی دلخور بشن ولی عادت میکنن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
کارایی که دارم تمیز کردن خونه که قبلش میتونم انجام بدم و پختن مرغ و سالاد و آماده کردن میوه و آجیل ب ...

به مادرت بگو خیلی یهویی آنفولانزا گرفتی و شرایط مهمونی نداری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

آی یو آی خیلی روش بیخودیه و هزینه الکی ءیهو برو آی وی اف

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
همین الان شوهرم همینو میگفت میگه یعنی ما کوچیک تر از همه ایم حالا باید چند ساعت وایسی غذا بپزی بعدشم ...

ولی خداییش شخصیت خیلی ضعیفی داری چجور میخوای مادر بشی و مادری کنی با این شخصیت حتی نتونستی یه نه بگی وقتی تو شرایط خاصی هستی باید اولویت ات خودت و خانوادت باشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند